Interimat INTERMINABIL la Spitalul Județean. De ce nu se scoate postul la concurs?!?

Interimat INTERMINABIL la Spitalul Județean. De ce nu se scoate postul la concurs?!?

Situație absurd-suspectă la Spitalul Clinic Județean de urgență Arad, acolo unde un post de conducere nu a fost ocupat nici până în prezent prin concurs, cea care îl „posedă” aflându-se într-un al doilea interimat, cu reale șanse de a intra într-al treilea (nu știm cât de legal ar fi acest lucru!).

La postul de director de îngrijiri al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad ne referim. Normal, interimatul ar trebui să expire în 4 noiembrie 2016, iar postul să fie ocupat prin concurs. Anormal, am putea asista la un al treilea interimat, cu largul concurs al conducerii spitalului și chiar a ministerului de resort. Nu știm dacă și cu largul concurs al conducerii CJA, dar situația pare „cusută cu ață albă”.

Potrivit unor informații, postul nu este scos dinadins la concurs, el fiind vânat – între altele – inclusiv de fosta directoare de îngrijiri Mirela Bălan.

Interesant, deci, ce se va întâmpla în perioada următoare legat de postul de director de îngrijiri, mai ales că atunci când doi se bat de obicei câștigă al treilea. De urmărit!

Loading...
 1. Mare este mirarea ca asa tarziu s-a sesizat cineva!!!!!!!!!!! redactia care i-a numarat toate intalnirile si pantofii celeilalte directoare tace pitita,nu scrie de ilegalitatile savarsite acum in favoarea actualei ocupante a postului. Oare sa aibe legatura cu faptul ca actuala directoare este prietena nedespartita cu LADINIA ARDEU?

  Raspunde
 2. nu se gaseste alta persoana care sa -si tina gura inchisa in fata managerei!?!

  Raspunde
 3. O SA PLECE DUPA CE TREC EXAMENELE DIN NOV.2016 CA DOAR NU PLEACA CU TRAISTA GOALA!!!!!!!D-NULE CIONCA OARE NU MAI BINE ATI INFIINTA SI O POLITIE A ANGAJARILOR IN SPITALUL JUDETEAN !?!!!?????

  Raspunde
 4. Dece nu se respecta legea la spitalul jud. Arad???Numirile se pot face cel mult de doua ori pe un post de conducere (perioada in care postul trebuie scos la concurs).Cum se respecta legea d-ule presedinte CJA???

  Raspunde
 5. La spital managera PRISCA face legea dupa bunul plac deoarece cica are pile la minister(prin fiul sau).Aceasta a mai condus spitalul in urma cu cativa ani ,indatorandul foarte mult.(Neintreband-o nimeni cum a putut performa asa) Vezi cazul GHILINTA!!! Organele abilitate ce fac??? Dorm??? Inca nu aveti voie la Arad????

  Raspunde
 6. Cum poate cineva sustine chiar si interimar pe cineva care nu corespunde cerintelor postului de director de ingrijiri medicale la SCJU Arad ????Interesant!!!! D-na Macavei Gabriela spune cu ce ai performat de cand esti pe post chiar si interimar???? Mi-ar fi rusine de colegi,dar pt. asta trebuie sa ai coloana.!!!

  Raspunde
 7. D-na Gabriela Macavei este cel mai slab director de ingrijiri pe care la avut SCJU Arad vreodata,dar este pe placul faraoanei Prisca…..Auzi CJA???Ce zici d-ule presedinte de CJ???? Deschide-ti ochii…..

  Raspunde
 8. Madam Macavei este o proasta cu majuscule, ar fi cazul sa plece inapoi la cratita, lucrez in spital de 16 ani dar o asemenea catastrofa nu am intalnit inca.Personal i am promis lui Macavei ca o sui pe dulap daca o prind, oricum e doar ornamentala.Sa dea dumnezeu sa scapam de ea ca ne a isterizat pe toti!

  Raspunde
  • Nu ai cum sa scapi de ea atata timp cat PRISCA MIRANDOLINA o protejeaza.Stiti ca managera le ameninta pe asistentele care se plang de ea cu concedierea? DA DOMNULE PRESEDINTE DE CJ SUNTEM AMENINTATE D E SEFELE D E SECTIE CARE SUNT PRIETENELE MANAGEREI (EX.DR.CIUREA) DACA NE PLANGEM DE DIRECTOAREA DE INGRIJIRI. ATENTIE !!!

   Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.