Triatlonul Aradului 2016: Invitație la ciclism, alergare și înot

Triatlonul Aradului 2016: Invitație la ciclism, alergare și înot

S-au deschis înscrierile la Triatlonul Aradului, ediția 2016, un eveniment dedicat sportivilor amatori care pot participa la una sau mai multe curse:

  • Triatlonul Multisport – 10 km ciclism, 5 km alergare și 400 m înot;
  • Triatlonul Alfa, pentru copii – 2 km ciclism, 2 km alergare, 200 m înot;
  • Cros 2 km – 2 km alergare.

Scopul evenimentului este de promovare a unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea practicării sportului de către amatori.

Triatlonul Aradului  este un eveniment inițiat de către Sorin-Victor Roman, fiind organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport, Primăria Municipiului Arad, și Centrul Municipal de Cultura Arad. Partenerii evenimentului sunt: Asociaţia Millennium Center și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad.

Din partea Clubului Sportiv Experienţa Multisport se va implica în organizare o echipă formată din peste 50 de membri şi voluntari iar responsabilă de eveniment în 2016 este Diana Miazga.

Timpii limită de parcurgere a curselor sunt foarte lejeri făcând aceste curse accesibile pentru cei cu un antrenament de bază: Triatlonul Multisport –  2 ore, Triatlonul Alfa –  o oră, Cros 2 km – 20 minute.

Condiţii de participare din punct de vedere al vârstei:

  • La Triatlonul Multisport se pot înscrie persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 12 noiembrie 2016;
  • La Triatlonul Alfa se așteaptă copii cu vârsta minimă de 9 ani împliniţi până la data de 12 noiembrie 2016 dar mai puțin de 14 ani la data concursului.
  • Pentru crosul de 2 km nu există limită de vârstă. Copiii cu vârstă mai mică de 10 ani vor fi însoţiţi de un părinte/adult în cursă, persoană care de asemenea se poate înscrie la această probă şi primeşte număr de participare.

 Fiecare concurent care termină cursa primeşte certificat de participare şi medalie. Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul evenimentului, http://www. experientamultisport.ro/ eveniment/triatlonul-aradului- 2016/24 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.