Interimatul de la Hunedoara e „pepsi”. Cine ar putea prelua PSD Arad

Interimatul de la Hunedoara e „pepsi”. Cine ar putea prelua PSD Arad

Interimatul de la Hunedoara e „pepsi”, zice gura lumii cea slobodă, care indică un alt nume ce ar putea prelua organizația în derivă a social-democraților arădeni.

Astfel, în anumite cercuri se vorbește despre posibilitatea ca președinte interimar al acesteia să fie desemnat, cât de curând, deputatul Eusebiu Pistru. De altfel, zvonuri despre tatonările dintre Pistru și PSD au apărut încă de pe vremea când deputatul a părăsit PNL și ar fi fost ofertat de social-democrați să intre în rândurile lor. Degringolada în care se găsește acum PSD Arad realimentează aceste zvonuri, mai ales că în politică este posibil orice.

În calcul intră, desigur, și notorietatea de care se bucură Eusebiu Pistru în teritoriu, element care ar putea cântări greu în ecuația alegerilor locale și parlamentare (anticipate).

În fine, deocamdată vorbim doar la modul ipotetic de o asemenea posibilitate, mai ales că Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad, are o relație bună mai degrabă cu PRO România decât cu PSD. Totuși, de urmărit ce se va întâmpla!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.