Lupta nu s-a terminat: Dorel Căprar ATACĂ în INSTANȚĂ decizia de dizolvare a PSD Arad

Lupta nu s-a terminat: Dorel Căprar ATACĂ în INSTANȚĂ decizia de dizolvare a PSD Arad

Deputatul Dorel Căprar a anunțat că va ataca în instanță decizia PSD de dizolvare a Organizației Județene a social-democraților.

Deputatul a declarat pentru Realitatea.net că, în opinia sa, conferința de alegeri a PSD Arad de zilele trecute s-a desfășurat statutar și că președintele social-democraților Marcel Ciolacu nu îl mai reprezintă.

Dorel Căprar a spus că va pune la dispoziția instanței de judecată toate documentele care să ateste că alegerile din PSD Arad s-au desfășurat conform statutului.

Comitetul Executiv al PSD a hotărât, luni, dizolvarea Organizației Județene PSD Arad, după ce în cadrul acestia tocmai avuseseră loc alegeri. De fapt, tocmai organizarea acestora fără a se ține cont de o recomandare a conducerii centrale a PSD a dus la dizolvarea organizației arădene. În fine, cert este că bătălia politică internă din PSD Arad s-a încheiat și urmează cea din instanță.

Citește și:

Dorel Căprar a fost DEMIS de la conducerea PSD Arad. Biroul Permanent Județean a fost DIZOLVAT

  1. Dorel Căprar trebuia să se aștepte la o astfel de reacție. Așa funcționează un partid. Nu poți face de capul tău alegeri. Dacă ar fi la fel de intransigenți și cu situația de la Cotroceni poate că ar merita să mai fie votat, PSD_ul. Și să nu fie vreo confuzie vorbesc despre suspendarea celui ce nu trebuia nici măcar votat.

    Raspunde
  2. CAPRARE ,in viata se intoarce roata .Ai ajuns in politica cu ajutorul multor oameni de valoare ,pe urma ai scapat de ei eliminindu-i pe toti.Ti-a venit si ti-e rindul .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.