INTERVENȚIE a JANDARMILOR pe o stradă din Arad. Ce au GĂSIT într-un AUTOTURISM

INTERVENȚIE a JANDARMILOR pe o stradă din Arad. Ce au GĂSIT într-un AUTOTURISM

Țigări de contrabandă confiscate de jandarmii arădeni pe o stradă din Arad.

Un echipaj de jandarmi a depistat astăzi pe o stradă din Arad un bărbat care transporta cu mașina țigări de contrabandă.

„În jurul orei 11, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a observat pe strada Elena Ghiba Birta din municipiul Arad, un bărbat cu vârstă de aproximativ 35 de ani, sprijinit de un autoturism, care la vederea jandarmilor a afișat un comportament suspect. Existând suspiciuni cu privire la persoana în cauză, în prezența acesteia, jandarmii au efectuat controlul autoturismului, ocazie cu care au găsit un număr de 140 pachete cu țigări de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Arad.

Bărbatul a declarat că țigările îi aparțin și că urma să le vândă în Piața Mihai Viteazul.

„Țigările găsite au fost ridicate în vederea confiscării și au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de  colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad.

  1. bine ca mai patruleaza cineva prin arad, politia doarme sau canta, jandarmii si politia de frontiera mai prind cate ceva in rest toti dorm

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.