INTERVIU/ Mirela Backin, candidat la primăria oraşului Lipova: „Eu am decis să mă implic!”

INTERVIU/ Mirela Backin, candidat la primăria oraşului Lipova: „Eu am decis să mă implic!”

Doamnă Backin, care este principalul motiv pentru care candidaţi la Primăria oraşului Lipova?

Sunt născută în Lipova şi văd cu tristeţe că Lipova este un oraş trist, rămas în urmă faţă de celelalte oraşe din judeţul Arad. Lipova merită mai mult. Sunt convinsă că toţi, împreună, îi putem reda strălucirea de altă dată, astfel încât să fim mândri de oraşul nostru. Lipova trebuie să redevină perla Văii Mureşului. Candidez pentru a schimba lucrurile. Neimplicarea e o formă de laşitate. Eu îmi doresc să mă implic şi toţi, împreună, să schimbăm faţa Lipovei.
Îmi doresc un oraş al nostru, a celor care au speranţa că se poate. Oraşul nostru poate şi trebuie să fie locul în care într-adevăr vrem să trăim. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să se simtă mândru de oraşul nostru.

Vă doriţi o carieră în administraţie? Sau în politică?

Administraţia nu trebuie să însemne politică, ci muncă, seriozitate, respectarea cuvântului dat. Înseamnă să lucrez pentru oameni. Pentru mine, personal, ultimii ani mi-au demonstrat faptul că dacă munceşti şi eşti încrezător în tine, reuşeşti. Vreau să mă implic pentru ca Lipova să redevină cel mai important oraş al judeţului. Avem datoria să ne implicăm pentru fiecare dintre noi, dar şi pentru generaţiile viitoare. Sunt mamă a 2 copii minunaţi! Toţi copiii sunt minunaţi, iar viitorul lor este responsabilitatea noastră. Pentru copiii noştri suntem datori să nu stăm deoparte, să acţionăm pentru ca Lipova să redevină oraşul nostru.

Sunteţi dispusă să intraţi într-o competiţie considerată a bărbaţilor?

Eu cred că lumea nu trebuie astfel împărţită, între bărbaţi şi femei, ci între profesionalism şi incompetenţă, între dorinţa de a face ceva pentru oameni, respectiv pentru a face ceva grupuri de interese. Neimplicarea este o formă de complicitate pe care eu nu o mai tolerez. Eu am decis să mă implic! De aceea candidez la funcţia de primar al Lipovei. Cu această ocazie, îi invit pe toţi în data de 21 Aprilie 2016, la Centrul Recreativ Lipova, ora 18.00, unde îmi voi lansa candidatura pentru funcţia de primar.

Mirela Backin implicare

  1. Las ca tot barbatul tau face cartile la spate, tu esti pe langa subiect cu totul…De nu ar fi barbatul tau, un interviu decent nu ai stii sa dai…

    Raspunde
  2. In sfarsit o persoana care vede lucrurile altfel. d-na Mirela trebuie sustinuta de noi toti sa scapam de PSD

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.