Intră în lumea fascinantă și misterioasă a Iranului vizitând expoziția de fotografie „Eastern Look“

Intră în lumea fascinantă și misterioasă a Iranului vizitând expoziția de fotografie „Eastern Look“

Asociația Foto Club Arad vă invită la un eveniment deosebit prilejuit de vernisajul salonului de fotografie Abgineh Photo Club din Mashhad, Iran, cu titlul: „Eastern Look”.

În urmă cu doi ani mai mulți fotografi din Iran au participat la un salon Ars Fotografica organizat de Foto Club Arad cu niște imagini superbe și de aceea cei din Arad au hotărât să îi invite în orașul nostru cu o expoziție de club.

Deschiderea expoziției va avea loc miercuri 19 iunie 2019, ora 18, la Sala Clio a Complexului Muzeal Arad, aprtener al Foto Club Arad.

Până în data de 27 iunie vor putea fi admirate 61 de fotografii deosebite realizate de 47 autori: Abolfath Yosefi, Ahmad Khadem Al Hosseini, Ali Karimi Rategar, Ali Kheradmand, Ali Saeeidi, Ali Samei, Babak Jabarzadeh, Behzad Ansari, Bita Fazel, Ebrahim Bahrami, Elyas Ebrahim Nejad, Elyas Jamshaidi, Faramarz Amel Bordbar, Fatemeh Samadi, Ghadir Vaghari, Hamed Asadi, Hashem Javadzadeh, Homa Najarian, Ishaq Rigi, Jalil Zahraei, Kazem Hosseini, Mabobeh Bagheri, Mahdi Vaghari, Mahdis Jafarzadeh, Mahla Barati, Mahnaz Tehranchi, Majid Bondar Moghaddam, Masoud Ahmadzadeh, Mino Sedigh, Moein Kazemi, Moein Salehi, Mohammad Reza Chaiforosh, Mojgan Kanani, Mojtaba Rajae, Nasrin Shahmohammadi, Neda Ahmadi, Neda Siami, Negar Taghizadeh, Parisa Tousi, Parvaneh Pari, Rasa Ghavam Shahidi, Roshanak Shabanian, Samad Arian, Sheyda Yazdani, Simin Rezvani, Yarta Younesi, Zakiyeh Hosseini.

Subiectele sunt diferite și oferă publicului iubitor de fotografie o perspectivă iraniană deosebită pentru: portrete, peisaje, arhitectură, eseuri fotografice, etc.

„«The Abgineh Photographic Institute» a fost înființat în 1992, cu scopul de a dota Mashhadul cu o organizație de cercetare și dezvoltare în domeniul fotografiei. Scopul este de a organiza ca activitățile fotografice ale Iranului să fie la zi cu cele mai recente realizări științifice. Pentru a atinge acest obiectiv mai mulți fotografi și cercetători au început să lucreze și rezultatele studiilor lor sunt publicate sub formă de articole, planuri de lecții și cărți specializate pentru centre educaționale, colegii și societăți de fotografie active. Organizarea de expoziții individuale și colective atât în interiorul cât și în exteriorul țării, desfășurarea de excursii și ateliere de fotografie, lucrul cu reviste și publicații specializate și participarea la conferințe și întâlniri internaționale la concursuri internaționale de fotografie sunt activitățile majore ale institutului. Abgineh are un certificat valid și a primit mai multe premii pentru munca sa de la mai multe instituții artistice din întreaga lume”, spune Neda Siami.

Afișul a fost realizat Monica Szentes, membră Foto Club Arad.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.