Întreceri sportive, ateliere de creație și multe premii pentru copii și părinți, la Ziua Familiei

Întreceri sportive, ateliere de creație și multe premii pentru copii și părinți, la Ziua Familiei

A patra ediţie a acţiunii „Ziua familiei”, organizată de Centrul Municipal de Cultură Arad, se va desfășura în data de 12 mai, între orele 12.00 – 19.00, în Parcul Aventura Voincilor (în zona Sălii Polivalente).

Vineri, 12 mai, începând cu ora 12.00, în parc vor avea loc întreceri sportive între copii și familii, ateliere de creație, dar și diferite concursuri. La finalul competițiilor cei mici, dar și cei mari vor fi recompensați cu premii surpriză.

Pe o scenă special amenajată vor putea să urce copiii talentați care vor avea ocazia să cânte, să danseze și să recite poezii.

În cadrul aceluiași eveniment va avea loc un spectacolul Scufița Roșie, susținut de trupa „Marionete“ a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad.

Partenerii evenimentului sunt Liceului Artă „Sabin Dragoi“, Palatul Copiilor şi Primăria Municipiului Arad.

Ziua internațională a familiei a fost instituită de Adunarea Generală a ONU la 20 septembrie 1993, în baza Rezoluției 47/237, reprezentând o oportunitate pentru a crește gradul de conștientizare a problemelor de familie și a proceselor sociale, economice și demografice care afectează familiile.

În România, Ziua internațională a familiei este sărbătorită din 1995, anual, în preajma zilei de 15 mai și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.