Învățați din greșeli! Trăiți așa cum vă place!

Învățați din greșeli! Trăiți așa cum vă place!

Datorită greșelilor devenim mai înțelepți. Din acest motiv, ar trebui să vă permiteți să faceți greșeli, să nu vă fie teamă să le faceți. Ar trebui să vă temeți de încercarea de a nu face greșeli, pentru că în acel moment veți face cea mai mare greșeală dintre toate: Greșeala de a vă fi prea frică să trăiți cu adevărat.

Când refuzați să faceți acele lucruri pe care ați vrut dintotdeauna să le faceți, deoarece vă e teamă să nu greșiți, faceți greșeala de a refuza să trăiți viața pe care ați visat-o mereu. Pentru a evita acest lucru trebuie să învățați să acceptați greșelile ca parte a procesului de a face ceva nou, fiind dispuse să învățați din ele, astfel încât să puteți deveni persoanele care ați dorit dintotdeauna să  fiți și să aveți viața pe care ați vrut dintotdeauna să o aveți.

Greșelile pot indica înfrângerea voastră dacă ați refuzat să învățați de la ele. Făcând aceste greșeli în mod repetat, nu veți avea parte decât de eșecuri. Pe de altă parte, pot indica ce persoane înțelepte ați devenit după ce ați învățat din greșelile voastre, făcând totul într-un mod diferit și obținând succesul dorit.

Din greșeli învățăm. Fiecare persoană de succes nu a ajuns acolo unde și-a dorit, fără să fi făcut greșeli de-a lungul drumului. Aceste persoane au greșit de multe ori, au eșuat de nenumărate ori, dar nu au permis greșelilor să le oprească, ci au învățat din ele și și-au continuat drumul cu curaj și angajament.

Persoanele de succes au devenit ceea ce sunt datorită greșelilor, nu s-au ferit de ele, au căzut și s-au ridicat de fiecare dată mai puternice. Fiindcă au avut puterea să încerce, să eșueze, să facă greșeli, au avut parte în cele din urmă și de succes.

Când veți învăța din greșelile voastre, veți deveni mai înțelepte, iar când veți deveni mai înțelepte, veți învăța să faceți ceva într-un mod diferit și să aveți parte de succes.

Greșelile pot fi sinonime cu eșecul, dar ele pot fi, de asemenea, un sinonim al succesului dacă învățați din ele. Problema este că noi credem că erorile ne indică eșecul, dar realitatea este că ele indică doar faptul că am făcut ceva în mod greșit, ceea ce înseamnă că avem încă ocazia de a obține ceva într-un mod diferit.

Erorile vă învață cum să nu faceți ceva, pentru a găsi o cale de a face ceva în mod corect. Iar în procesul de învățare din greșelile voastre, deveniți persoane mai bune cu fiecare pas făcut, devenind în fiecare zi mai înțelepte.

Acceptați faptul că veți face greșeli de-a lungul drumului, deoarece greșelile fac parte din drumul spre succes. Dacă puteți învăța să priviți greșelile ca lecții, dacă puteți vedea adevărata comoară pe care o poartă în interior, dacă puteți învăța din ele, atunci veți găsi cheia succesului.

Pe de altă parte, dacă refuzați să le vedeți ca lecții, riscați să le comiteți mereu, din moment ce primul mod de a învăța din ele este să acceptați faptul că ați făcut o greșeală. În acest fel veți descoperi că ați făcut ceva greșit și nu este cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă vreți să fiți persoane mai bune în fiecare zi. Dacă nu acceptați greșelile, dacă nu încercați să le corectați, dacă nu doriți să învățați din ele, atunci vă condamnați la o viață plină de eșecuri, deoarece acest lucru vă va transforma greșelile în obiceiuri.

Prin urmare, să nu vă fie feriți de anumite lucruri de teamă să nu greșiți, ci temeți-vă de faptul că nu ați greșit deloc, deoarece astfel veți eșua în mod implicit. Erorile nu sunt letale, ele nu vă definesc, ci vă provoacă pur și simplu, astfel încât să faceți lucruri mai bune în fiecare zi, greșelile fiind o oportunitate de a deveni mai înțelepte.

Nu lăsați greșelile să vă distrugă, nu le lăsați să vă oprească, să devină un obicei, să faceți ceea ce ați vrut mereu să faceți cu siguranță și încredere. Faceți greșeli, învățați din ele, corectați-le și bucurați-vă de succes alături de CamStars.

Cu alte cuvinte, nu vă fie teamă să deveniți modele de videochat, chiar dacă nu aveți experiență. Din greșeli veți învăța. Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Vă așteptăm în echipa noastră pentru a vă bucura de un stil de viață peste medie.

Cuvinte cheie
  1. Eu consider ca fiecare greseala pe care o facem in viata poate fi considerata o lectie care ne ajuta sa invatam cum sa reactionam, cum sa ne comportam si cum sa procedam in diferite situatii. Toate aceste fapte fac parte din viata noastra si ne ajuta sa ne dezvoltam si sa evoluam in persoana care ne dorim sa ajungem. Intr-un final, mai devreme sau mai tarziu, vom ajunge in punctul in care vom fii mandrii de noi.

    Raspunde
  2. Si eu am gresit la viata mea, dar am invatat sa ma ridic din cenusa si sa o iau de la capat. Mi-am asumat de fiecare data greselile si am stiut sa imi cer scuze, insa pentru cariera de model de videochat nu imi voi cere niciodata scuze. Este cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.