Ioan Cristina: Guvernul PSD – ALDE se împrumută şi toacă banii pe pomeni sociale

Ioan Cristina: Guvernul PSD – ALDE se împrumută şi toacă banii pe pomeni sociale

Senatorul liberal Ioan Cristina a declarat, într-un comunicat de presă, că Guvernul se împrumută pentru a toca banii pe pomeni sociale.

Şi, deşi a făcut împrumuturi masive, Guvernul PSD-ALDE nu a realizat în ultimii ani nici o investiţie din banii împrumutaţi de la bănci.

„De la preluarea guvernării, Guvernul PSD – ALDE a contractat credite în valoare de 18,5 miliarde de euro, fără a construi vreun tronson de autostradă sau de cale ferată, ori un spital regional. Banii au fost tocaţi pe subvenţii, pe pomeni sociale şi pe plăţi în sectorul public, care nu aduc nici un fel de dezvoltare României”, a spus Ioan Cristina.

„Starea bugetului este critică iar creşterea deficitului bugetar, creşterea datoriei publice nu reprezintă altceva decât o povară pe umerii noştri, ai fiecărui cetăţean. O povară pe care va trebui să o ducem 10, 15, 20 de ani de acum înainte. Şi, dacă nu reuşim să dăm jos de la putere acest Guvern, povara va continua să crească”, a atras atenţia senatorul arădean.

Ioan Cristina a mai afirmat că Guvernul este în situaţia de a se împrumuta pentru a face faţă unor cheltuieli pentru care nu are asigurate veniturile necesare.

Loading...
  1. Ar fi mai interesant de știut de ce este așa „prăpăd” în Arad, în condițiile în care orașul are un excedent însemnat? Dacă Aradul va deveni primul fief psd din vestul țării, să nu va întrebați de ce.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.