Ioan Cristina (PNL): „Utopia Guvernării PSD atinge cote alarmante!”

Ioan Cristina (PNL): „Utopia Guvernării PSD atinge cote alarmante!”

Guvernul a inițiat un proiect de lege care prevede elaborarea și actualizarea Strategiei naționale pe termen lung „România 2040”, proiect susținut de majoritatea parlamentară.

Senatorul liberal arădean Ioan Cristina este de părere că proiectul de lege este aberant. „Veștile proaste pentru români nu contenesc să apară în fiecare zi de guvernare psd-istă: inflația a explodat, ratele s-au majorat, taxele și contribuțiile au crescut! Mult trâmbițatele reforme fiscale, majorările salariale sau recalcularea pensiilor, toate s-au dovedit a fi minicuni sfruntate spuse românilr în scopuri electorale! În tot acest timp, cea de-a treia Guvernare sezonieră a PSD-ului trăiește într-o realitate paralelă, raportează rezultate excepționale și critică INS-ul pentru că îi informează pe români referitor la dimensiunile dezastrului economic în care ne afundăm. Iar pentru ca imaginea să fie completă, majoritatea parlamentară s-a decis să susțină încă un proiect de lege aberant, acela care prevede elaborarea și actualizarea Strategiei naționale pe termen lung «România 2040»”, precizează Ioan Cristina.

Senatorul liberal Ioan Cristina (foto) a explicat desspre ce este vorba în proiectul de lege inițiat de Guvern: „Cu alte cuvinte, cu un cinism uluitor, actuala majoritate parlamentară nu se mulțumește cu răul făcut până în prezent ci vrea să traseze principiile de dezvoltare ale României pentru următorii 22 de ani! Este realmente revoltător și inacceptabil tupeul acestui Guvern, care după 1 an și jumătate de incompetență își propune să decidă viitorul României și să traseze obiective definitive inclusiv pentru guvernările viitoare! PNL nu va accepta perpetuarea acestui model de guvernământ, ce se dorește a fi introdus într-o lege tocmai pentru a fi legitimat! Ne vom opune vehement în Parlament și vom recurge la toate pârghiile constituțonale pentru a evita adoptarea acestui proiect”.

„PNL se delimitează totalmente de comportamentul iresponsabil al actualei majorități care, deși este caracterizată de incompetență, deprofesionalizare și haos, își propune în mod halucinant să stabilească strategii economice pentru următorii 22 de ani”, mai adaugă senatorul liberal arădean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.