Ioan Cristina susţine elaborarea „Cărții Negre a guvernării PSD”, ediţia a II-a

Ioan Cristina susţine elaborarea „Cărții Negre a guvernării PSD”, ediţia a II-a

Senatorul liberal Ioan Cristina a declarat că, din cauza consecințelor negative ale guvernării PSD și a programului de guvernare, este necesară o analiză amănunțită a fiecărui domeniu și trebuie declanșat procesul de elaborare a celei de a doua ediţii a „Cărții Negre a guvernării PSD”.

„Dincolo de asta, nu pot trece cu vederea faptul că ne apropiem de mijlocul lunii ianuarie și România nu are buget. Nu sunt adoptate Legea Bugetului de stat și Legea Bugetului asigurărilor sociale de stat. Guvernul a călcat în mod grosolan legea. Nu și-a îndeplinit obligația legală de a depune la Parlament proiectul de buget până în data de 15 noiembrie a anului 2018, și nici astăzi nu a finalizat proiectul de buget pentru a-l transmite spre dezbatere Parlamentului”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Parlamentarul arădean a mai precizat că Biroul Executiv al Partidului Național Liberal a somat Guvernul să finalizeze de urgență proiectul de buget, să îl adopte în ședințe de guvern și să îl transmită spre dezbaterea Parlamentului cel târziu până la data de 14 ianuarie.

  1. De ce oare nu pierde Neluțu ocazii să tacă: Păi gyvernul lor(mă rog, al colegilor cu care s-au fuzionat) nua făcut altceva decât să taie, în timp ce acest guvern face tot posibilul să dea oamenilor. Chiar acum circulă știrea cu privire la o indemnizație de peste 300 lei pentru anhajații din structurile bugetare. Vă e ciudă acum căv-ați aliat cu dracii?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.