Ioan Nuţu Herbei, primarul comunei Moneasa: „Am primit sprijin din partea Guvernului PSD, dar din păcate CJA nu a dat nici un leu!”

Ioan Nuţu Herbei, primarul comunei Moneasa: „Am primit sprijin din partea Guvernului PSD, dar din păcate CJA nu a dat nici un leu!”

Ioan Nuţu Herbei, primarul comunei Moneasa, a transmis Consiliului Judeţean Arad o solicitare privind alocările din bugetul pentru anul 2018.

Primarul afirmă că a cerut fonduri pentru trei proiecte care vizează investiţii pentru comunitatea locală, dar şi pentru turiştii care vin an de an în staţiunea de la poalele Munţilor Codru-Moma.

„În această perioadă, Consiliul Judeţean Arad alcătuieşte bugetul pentru anul în curs. Administraţia locală din Moneasa a solicitat puţin peste un milion de lei pentru cofinanţarea unui număr de trei proiecte. Este vorba despre construirea unei hale PSI, dar şi despre două proiecte ce vizează instalaţiile de irigaţii şi de iluminat pentru parcul din zona centrală a staţiunii. Acest parc a fost grav afectat de vijelia care a lovit Moneasa la jumătatea lunii septembrie a anului trecut. Am primit sprijin din partea Guvernului PSD pentru refacerea unor obiective distruse de intemperii, dar din păcate CJA nu a dat niciun leu deşi pe tot parcursul anului trecut s-au lăudat că vor să ne ajute. Vom aloca din bugetul comunei Moneasa bani pentru proiectele noastre, dar avem nevoie şi de cofinanţare din bugetul judeţului Arad. Noi am tranmis către CJA sumele pe care le solicităm şi îmi exprim speranţa că doleanţele noastre vor fi luate în seamă. Investiţiile care se realizează în staţiune sunt în folosul locuitorilor comunei dar şi a celor care vin aici ca turişti, inclusiv a celor de la PNL care de multe ori fac şedinţe de partid la Moneasa. De aceea consider normal ca forul judeţean să ţină cont de proiectele pe care dorim să le finalizăm şi să nu judece aceste alocări bugetare din punct de vedere politic, aşa cum au făcut PDL şi PNL în ultimii 14 ani de când conduc acest judeţ”, a afirmat Ioan Nuţu Herbei, primarul comunei Moneasa.

 

Loading...
  1. Dacă nu ne înşeală memoria,acest tovarăş primar,a refuzat categoric orice cooperare cu CJA,iar acum se plange ca nu primeşte bani.Iar despre ce a primit de la Guvern ,halal de banii lor,că daca n-are cine face documentație….cine îți dă pe vorbe.Aşa că tov.primar mai bine ar cere de la Coca şi a lui HORĂ

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.