Ion Stan: „Ne iau și granițele !”

Ion Stan: „Ne iau și granițele !”

Președintele Partidului Noua Republică Arad, Ion Stan, este de părere că liderii Uniunii Europene folosesc criza migranților pentru o nouă limitare drastică a suveranității unora dintre statele componente, cu țintă pe termen mediu schimbarea granițelor acestora.

„Conform ziarului Financial Times, citat de oficiali britanici, Bruxelles-ul «urmează să propună crearea unei forţe europene de pază a frontierelor care să preia controlul graniţelor externe ale UE, chiar în ciuda obiecţiilor guvernelor naţionale». Nu o spun eu, ci prestigiosul ziar citat: «Această mişcare ar reprezenta cel mai mare transfer de suveranitate de la crearea monedei unice încoace. Deşi statele membre vor fi consultate, ele nu vor avea puterea de a se opune în mod individual desfăşurării la frontiere a forţei europene». Ceea ce nu se spune este faptul că marile puteri nu vor fi afectate deloc de această decizie, sau, mai bine zis, vor fi afectate în mod pozitiv, având undă verde la transformarea în colonii a statelor care nu stau la masa bogaților”, a declarat Ion Stan.

„Statutul de colonie al României se adâncește, iar ceea ce spuneam cu puțin timp în urmă, referitor la pericolul modificării frontierei de stat a României se confirmă din plin. Sintagma «chiar în ciuda obiecțiilor guvernelor naționale» nu este o părere a ziariștilor de la FT, ci este un citat din documentele oficiale aflate în lucru la Bruxelles. Ceea ce este și mai grav, nu avem un Guvern național care să aibă obiecții, ci unul dictat direct de la Bruxelles, care execută fără crâcnire ordinele. Dacă PSD și PNL vor continua să fie slugile intereselor străine, pentru a-și satisface propriile interese, România nu mai are nici o șansă, mai ales dacă partidele mici sau nou înființate nu fac front comun pentru a sparge monopolul politic al celor două partied mari”, avertizează Ion Stan.

  1. cine dracu ii stan papuse asta ? scrie numai tampenii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.