VEȘTI BUNE! Vei putea intra pe FACEBOOK chiar și FĂRĂ o conexiune la internet. Cum este posibil…

VEȘTI BUNE! Vei putea intra pe FACEBOOK chiar și FĂRĂ o conexiune la internet. Cum este posibil…

Gigantul Facebook pregătește o surpriză plăcută pentru utilizatori! În curând, aceștia vor putea accesa rețeaua de socializare chiar și atunci când nu sunt conectați la internet.

Cei de la Facebook lucrează la o actualizare menită să-i ajute pe cei care încă folosesc o conexiune 2G, care nu este foarte stabilă, sau cei care fac naveta la servici și nu pot accesa rețeaua din tren sau alte mijloace de transport.

Toți utilizatorii vor putea intra pe prima pagină (News Feed), vor putea da „like”și lăsa comentarii chiar dacă nu sunt conectați deloc la internet. Această informație va fi salvată în „memorie cache”, iar când utilizatorul se va conecta, like-urile și comentarile lăsate anterior, vor apărea pe Facebook.

Pozele și postările care apar în News Feed sunt personalizate pentru fiecare persoană în parte, rețeaua de socializare având un algoritm prin care selectează informația relevantă. Acest lucru este posibil deoarece „reține” postările care ne-au atras atenția din timpul petrecut asupra lor, like-uri, comentarii, precum și din pozele salvate.

Mark Zuckerberg și echipa lui lucrează permanent la actualizarea și îmbunătățirea celei mai folosite rețele de socializare din lume, astfel încât să se plieze pe nevoile utilizatorilor, care sunt în permanentă schimbare și evoluție.

Sursa: Daily Mail

  1. Buna ideie ,va multumim ,santeti geniali .

    Raspunde
  2. Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:aiftimiei.ionut95@gmail.com

    Raspunde
  3. cum pot sa cistig lovele?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.