Ion Stan: Premierul Ponta PUNE ÎN PERICOL STABILITATEA SOCIALĂ

Ion Stan: Premierul Ponta PUNE ÎN PERICOL STABILITATEA SOCIALĂ

Vicepreşedintele Partidului Noua Republică (Arad), Ion Stan, consideră că premierul Victor Ponta pune în pericol stabilitatea socială a României, prin declanşarea unor uriaşe valuri de nemulţumiri populare. În opinia sa, Premierul a deschis o adevărată Cutie a Pandorei, prin creşterile salariale doar pentru anumite categorii.

„Odată ce unele categorii au primit creşteri salariale, protestele, acţiunile de stradă, grevele celorlalte categorii se vor ţine lanţ, iar Guvernul nu ştiu cum va reuşi să le ţină în frâu”, mai spune Vicepreşedintele Partidului Noua Republică.

Chiar dacă opoziţia critică Guvernul Ponta fără motiv, la modul pur demagogic, de această dată are dreptate, crede liderul PNR Arad.

„Sunt de acord cu liberalii care spun că, dacă va continua în acest mod, Ponta va lăsa o ţară neguvernabilă, orice guvern ar veni la putere. Este îngrijorătoare insistenţa cu care Victor Ponta, proaspăt întors la serviciu, spunea că dacă vor veni la guvernare liberalii vor tăia salariile. Tare mă tem că Ponta a aflat, în timp ce-şi trata genunchiul, că este obligatoriu ca JK să aibă „guvernul meu”, aşa că vrea să lase acelui guvern o misiune imposibilă. Declarând că el nu mai este om politic, ci premier tehnocrat, Ponta s-a dezis, practic, de PSD, pentru ca ulterior, orice s-ar întâmpla, partidul să nu se prăbuşească din cauza măsurilor luate de către el, ci să revină la alegerile din 2016 în opţiunile electoratului. Iar riscul ca tocmai un guvern PSD să fie obligat să taie pensiile şi salariile va fi extrem de mare”, a încheiat Stan.

  1. bade Ioane!!! Cine esti d-le si ce tot vrei sa spui?ca nu-te inteleg,si nici n-am auzit de tine…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.