GROAZNIC! Şi-a DECAPITAT SOŢIA şi cei doi CĂŢEI

GROAZNIC! Şi-a DECAPITAT SOŢIA şi cei doi CĂŢEI

Dintre numeroasele atrocităţi care se întâmplă în lume, una din ele a ieşit în evidenţă pentru modul oribil în care a avut loc, făcând înconjurul lumii.

Un bărbat din Arizona a ajuns în faţa instanţei după ce şi-a înjunghiat cu sânge rece propria soţie, iar apoi a decapitat-o, la fel procedând şi cu cei doi câini ai familiei. Iar pentru ca tabloul să fie şi mai demn de filme horror, acesta şi-a amputat un braţ şi şi-a scos un ochi.

Kenneth Dale Wakefield, în vârstă de 43 de ani, are un istoric de boli mintale şi a declarat poliţiştilor că şi-a înjunghiat nevasta, pe Trina Heisch, în repetate rânduri, iar apoi a decapitat-o pentru a scoate răul din ea.

Poliţiştii au găsit cadavrele mutilate într-un dulap din dormitorul cuplului. Multe cuţite au fost găsite în balta de sânge şi au fost luate ca probe.

Atât el, cât şi soţia lui, sufereau de boli mintale, ei cunoscându-se într-o instituţie pentru bolnavi psihic. Amândoi au mai fost arestaţi în trecut pentru violenţă domestică şi tentativă de omor.

Bărbatul nu se consideră vinovat pentru fapta sa şi va fi chemat în faţa instanţei din nou, pe data de 30 septembrie.

 

 Sursa: Reuters

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.