Toţi clienții RĂMÂN CU GURA CĂSCATĂ când o văd! Cum arată chelnerița de la McDonald’s care A DUBLAT numărul clienților!

Toţi clienții RĂMÂN CU GURA CĂSCATĂ când o văd! Cum arată chelnerița de la McDonald’s care A DUBLAT numărul clienților!

McDonald’s nu este tocmai locul de muncă ideal, însă o angajată a reușit să transforme un astfel de restaurant într-un furnicar. „De vină”, pare să fie candoarea fetei, care își întâmpină clienții mereu cu zâmbetul pe buze.

Clienții merg și mănâncă acolo, doar pentru a se convinge de frumusețea chelneriței. Și asta după ce un blogger a descoperit-o într-un restaurant din localitatea Kaohsiung (Taiwan).

Băiatul i-a facut mai multe poze și i-a lăudat frumusețea, astfel că tânăra a fost numită „cea mai frumoasă zeiță din istoria Taiwan-ului”. Dacă unii dintre cei care au văzut-o încearcă acum să găsească restaurantul unde ea lucrează, alții sunt sceptici și l-au acuzat pe blogger-ul care a descoperit-o că, de fapt, ar fi inventat-o.

Hsu Wei-han este, însă, cât se poate de reală, iar managerii restaurantului sunt extrem de încântați că au angajat-o. Odată cu venirea ei în restaurantul din Taiwan, numărul clienților s-a dublat.

Hsu Wei-hanHsu Wei-han 1Hsu Wei-han 2

chelnerita mc

Foto: mirror.co.uk

  1. Sunteti cretini! 😀
    LA MAMELE VOSTRE-N RANDUNICA, ASTA-I ARTICOL, CRETINILOR!?!?!?!

    Raspunde
  2. cat puteti fi de idioti ,poza de start care cuprinde MC ul din Arad dupa care sa redati o stire cu cine stie ce frumusete ,UNLIKE direct fara alte discutii ,

    Raspunde
  3. Uite asa ma dezabonez si eu de la voi. Penibil

    Raspunde
  4. TITLE SPAMMING…. cum sa ma exprim mai clar… ?

    Raspunde
  5. Inteleg ca nu prea se intampla nimic in orasul asta.. dar va rog nu mai fiti asa penali.. mai bine fa un articol despre copilul ce vinde chestii hand-made de la tarabele de pe centru.. sau un articol despre semnalizarile pentru orbi din fata trecerilor de pietoni.. ah, am uitat.. asta ar insemna sa te ridici si sa iti faci treaba de jurnalist.. cred si eu ca e mai bine sa stai pe scaun si sa dai copy-paste la articole ca iti apar in news feed-ul de pe facebook. Penalulue!

    Raspunde
  6. Ba prostule Poza aia de sus este de la Mc din Arad . si spui ca e poza unde lucreaza aia, nu ca ne intereseaza juma de buletin , mai bine puneai un cocalar ca nu trebuia sa pui imagini.)))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.