Ionel Bulbuc: „Ministerul Apărării se mândrește cu distrugerile din Cetatea Aradului”

Ionel Bulbuc: „Ministerul Apărării se mândrește cu distrugerile din Cetatea Aradului”

Consilierul local liberal Ionel Bulbuc îl acuză pe ministrul Apărării Naționale că folosește pentru publicitate un obiectiv istoric din Arad, în schimb nu face nimic pentru repunerea aesctuia în valoare.

„Pe un afiș al Ministerului Apărării Naționale, care promovează un concert de colinde unde va participa și ministrul Fifor, tronează imaginea sfidării arădenilor: biserica franciscană din Cetate, ruinată, cu arbori care cresc din acoperiș. Aceasta este imaginea-simbol a implicării PSD pentru Arad. De când este ministru al Apărării, Fifor nu a mișcat un deget pentru salvarea și repunerea în valoare a acestui obiectiv istoric din Cetate, în schimb nu se sfiește să îl folosească pentru publicitate. În loc să repare biserica, se mândrește că o lasă să se prăpădească”, a declarat consilierul local Ionel Bulbuc.

Cetatea aparține Ministerului Apărării, iar Biserica Franciscană, vandalizată, este într-o stare avansată de degradare. Au existat mai multe apeluri și inițiative arădene pentru salvarea ei, inclusiv pe fonduri europene, dar s-au lovit de refuzul Ministerului Apărării.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.