Mai multe articole din rubrica "" ↑

Petru Antal: „Toți cetățenii județului Arad, indiferent de simpatia lor politică, vor avea de suferit anul viitor”

Petru Antal: „Toți cetățenii județului Arad, indiferent de simpatia lor politică, vor avea de suferit anul viitor”

Primarul orașului Pecica afirmă că a discutat cu mai mulți colegi din diferite partide politice și cu toții se declară îngrijorați de bugetul localității lor pe anul 2018.

„Toți cetățenii județului Arad, indiferent de simpatia lor politică, vor avea de suferit anul viitor în urma deciziei Guvernului PSD-ALDE prin care fiecare oraș și comună pierde zeci de mii de euro”, este de părere Petru Antal, președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Arad.

„Revoluția fiscală” a PSD-ALDE a fost criticată chiar și de lideri social-democrați: primarul general al capitalei, Gabriela Vrânceanu-Firea, sau Mihai Chirica din Iași pentru că diminuează bugetul local și reduce fondurile care ar putea fi alocate investițiilor și modernizării localităților.

Antal consideră că „măsura arată cât de ruptă de realitate este elita PSD și ALDE, care în lupta pentru putere nu ține cont de cetățeni și de cei care îi reprezintă cei mai bine pe aceștia: administrațiile locale”.

„Singura soluție ar fi mărirea cotei de 41,75% din impozitul pe venit care se întoarce la primării la 58-60%, astfel s-ar putea compensa pierderea suferită datorită noului Cod Fiscal”, afirmă președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Arad, Petru Antal (foto).

Conform promisiunilor electorale ale PSD, această cotă ar fi trebuit să ajungă la 100%, toți banii urmând să rămână la bugetele locale, un lucru normal, spun primarii, având în vedere că de aici sunt colectați.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.