Ionel Ciupe ACUZĂ: Bugetul Aradului pe 2016 „pune în evidenţă caracterul şi interesele iniţiatorului său” Gheorghe Falcă

Ionel Ciupe ACUZĂ: Bugetul Aradului pe 2016 „pune în evidenţă caracterul şi interesele iniţiatorului său” Gheorghe Falcă

Consilierul local municipal Ionel Ciupe, co-preşedinte al ALDE Arad, atrage atenţia că bugetul municipiului Arad pe 2016 „pune în evidenţă caracterul şi interesele iniţiatorului său”, adică primarul Gheorghe Falcă.
„Vom cheltui (şi) în 2016 bani pentru festivisme, pentru instituţii care nu performează de ani de zile, şi constat că acest buget se «calează» pe cele două campanii electorale pentru a avea înainte de aceste alegeri tot felul de evenimente aşa-zis culturale, menite să emoţioneze electoratul spre partidul iniţiatorului. Lipsesc fonduri constituite pentru dezvoltarea si modernizarea oraşului pentru că avem strategii… doar pe hârtie”, a precizat Ionel Ciupe.
„În calitatea mea de consilier municipal ales să reprezint interesele arădenilor voi propune câteva amendamente la acest buget, pentru a putea prinde sumele necesare pentru implementarea lor. În ipoteza în care aceste amendamente nu vor fi luate în considerare de către majoritatea PDL revopsită în PNL şi «dirijată» de actualul primar, îmi rezerv dreptul de a nu face jocurile actualei puteri, bazându-mă că urmează alegerile locale din iunie şi, oricum, viitorul Consiliu Local Municipal, constituit pe alte majorităţi, va amenda în mod substanţial acest buget, prin rectificări necesare şi legale, astfel încât arădenii să beneficieze de acest buget pentru priorităţile oraşului, care sunt sănătatea, educaţia şi nu festivismele şi festinele populiste”, a mai declarat Ionel Ciupe.

  1. D.le ce ai facut pentru Arad pana acum, ca de prostovani care comenteaza tot timpul suntem satui.

    Raspunde
    • Gradistean,nu vinitura 20 ianuarie, 2016, 7:53 am

      Cum ce a facut?
      – si-a facut nevasta sefa la casa de pensii
      – si-a facut fata presedinta
      – fratele viceprimar
      Pe plan profesional este treaba ORGANELOR sa verifice licitatiile castigate in anii ce au trecut.

      Raspunde
  2. Ionel Ciupe un liberal adevarat.Te sustinem.

    Raspunde
  3. Felicitarile noastre , a celor care asteapta la carma Primariei Arad un om cu initiativa , pricepere si curaj , suces si multa sanatate d-nule Ionel Ciupe !!!

    Raspunde
  4. Iar a aparut TRASEISTUL ARADULUI?! Un alt papagal care minte oamenii de 10 ani, acum vrea sa candideze la primarie sa isi faca campanie iar apoi vrea sa fie parlamentar iar apoi poate la presedintie. JOS TRASEISTII !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  5. papagal traseist pe care daca n-ar fi ziarul asta nu l-ar cunoaste nimeni si liberal ca si tariceanu .

    Raspunde
  6. Va ustura rau nulitatilor basisto-falchiste , va smulgeti parul si faceti spume la gura ai ! OMUL asta chiar stie ce vorbeste si sper din suflet ca o sa candideze la Primarie , Fortza Ciupe !!!!!

    Raspunde
  7. Ionel Ciupe NU va mari TAXE si IMPOZITE.Te votam! JOS BIRURILE DE PE ARAD!

    Raspunde
  8. Aradenii NU VOTEAZA TRASEISTI!!!!! Ciupe=TRASEIST POLITIC

    Raspunde
  9. Bravo domnule consilier.Sper ca dupa alegeri configuratia consiliului sa fie alta, iar bugetul actual sa poata fi rectificat in folosul aradenilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.