Ionel Ciupe: „Antidotul împotriva reţetelor otrăvite este însuşi liberalismul!”

Ionel Ciupe: „Antidotul împotriva reţetelor otrăvite este însuşi liberalismul!”

Consilierul local Ionel Ciupe, preşedinte al Organizaţiei Municipale PLR Arad, consideră că este „absolut năucitor servilismul cu care foştii liberali, transformaţi în pedelişti, critică astăzi ceea ce au promovat înainte, doar pentru că aşa au poruncă de la conducere”.

„Cu toate că o mulţime de primari sau  foşti primari, în frunte cu Iohannis, au fost ţintele lui Băsescu şi PDL, care s-au folosit de cozile lor de topor infiltrate în Agenţia Naţională de Integritate şi DNA, foştii liberali «înfierează» la unison «atacul Parlamentului împotriva ANI». Ei spun că ambasadele critică dur eliminarea incompatibilităţii pentru primarii care fac parte din Consiliile de Administraţie ale societăţilor de utilitate publică aflate în subordinea lor. Se pare că au uitat că inclusiv Comisia Europeană a catalogat drept o aiureală această interdicţie, că este firesc, ba chiar indicat, ca primarii şi preşedinţii de Consilii judeţene să fie în Consiliile de Administraţie ale societăţilor respective. Rămân pur şi simplu stupefiat când văd parlamentari aleşi pe listele PNL, în cadrul USL, tunând şi fulgerând împotriva readucerii Codului Penal în limitele normalităţii. După ce mulţi dintre liberali au fost anchetaţi, arestaţi, încarceraţi, pe motiv de «suspiciuni rezonabile» inventate de către procurorii băsişti, colegii lor, deveniţi pedelişti, critică reintroducerea sintagmei «indicii temeinice». Nu contează că se acoperă de ridicol, important este să repete papagaliceşte ce li se comandă. Co-preşedintele aşa zisului PNL, Alina Gorghiu, spune, citez: «Ne-am angajat să schimbăm fața partidului. Avem modele în politică expirate, avem rețete care au expirat, și-au dovedit limitele și încercăm să schimbăm ceva». De fapt, Alina Gorghiu şi ceilalţi s-au angajat – şi au reuşit – să distrugă PNL”, a declarat Ionel Ciupe.

„Acum, vor să distrugă modelele liberalismului, pe motiv că ar fi «expirate». Mă întreb cum se simte venerabilul Ionescu Quintus când o «fătucă», vorba lui Cristoiu, îl consideră, pe el, ca şi pe Brătieni şi alţi liberali, «expirat». Prima parte a planului lui Băsescu, desfiinţarea partidului istoric PNL, a fost îndeplinită cu succes. Urmează partea a doua, desfiinţarea liberalismului. Alina Gorghiu vorbeşte, de parcă ar fi o bucătăreasă, de reţete. După ce ea şi ceilalţi i-au otrăvit, cu reţete băsiste, pe liberali, acum caută reţete care să ucidă definitiv liberalismul. Lucru pe care noi, cei din Partidul Liberal Reformator, nu îl vom accepta şi vom arăta românilor că antidotul împotriva reţetelor otrăvite este însuşi liberalismul!”, a mai spus Ionel Ciupe.

 

  1. Pai daca liberalismul este rezolvarea de ce ai preferat sa tradezi PNL si sa te inscri in randul
    TRASEISTILOR? Nu iti este putin rusine????????
    Poate putin bun simt nu ti.ar strica.

    Raspunde
    • Adeluța confunzi liberalismul cu țucălarii și pupincuriștii ce cântă în strună nemernicilor de la pdl, dintre care faci și tu parte.Cât despre rușine…hmmm, zdramță mică nu mă fă să vorbesc

      Raspunde
  2. Adela, fatuca nesatisfacuta , tu trebuie sa pricepi ca singurii liberali adevarati sant in Partidul Liberal Reformator, cei din PNL -ul pd-elizat pot fi numiti simplu BASISTI portocalezi.

    Raspunde
  3. oameni buni,pai nu tocmai cei care au ramas in Pnl au fost cei care au tradat?vezi e simplu,cu ei se poate face orice,doar sa ramana agatati de ceva,sa li se PROMITA vrute si nevrute,ei sunt cei care inghit orice.nu conteaza culoarea,ei sunt camelioni,vor doar sa fie observati,pacat ca au distrus increderea electoratului prin tradarea lor,amestecandu-se cu PDL,struto-camila sau cum sa-i spun.

    Raspunde
  4. Adela,dragut-o,tu ai auzit de ALDE? sigur ca nu ,altfel nu stiai de tradare.vezi tradare nu este telenovela la care te uiti pe micul ecran,mai mergi la scoala generala un an,sa inveti putin din stintele politice.

    Raspunde
  5. ORICUM ATI CALCULA, CIUPE RAMANE DOAR UN TRASEIST POLITIC……restul sunt baliverne si injurii din parea postacului de serviciu

    Raspunde
  6. neaparat este nevoie de opozitia ferma a adevaratilor liberali la demersurile celor care-si spun inca liberali si care vor sa distruga modelele liberalismului pe motiv ca sunt expirate.nu este de acceptat asa ceva.

    Raspunde
  7. cum este posibil ca fostii liberali sa fie servili Pdl-ului si incearca sa distruga adevaratele idei liberale??nu se poate fratilor!! trebuie luata atitudine impotriva acestor falsi liberali.

    Raspunde
  8. Ciupe lant gros 8 mai, 2015, 1:19 pm

    Culmea politicii aradene, ciupe lant gros vorbeste despre doctrine…..

    Raspunde
    • stiam ca ai sa apari,vrei si tu unul (lant gros)? nu meriti! sac,sac,,,,
      altceva nu sti? esti gol pe dinauntru,saracutul de tine,ai mai batut la poarta lui si nu te-a primit!ha,ha,ha,ti-am preziz ca tot la coada vaci ramai.

      Raspunde
  9. aceste comentarii nu-si au rostul CIUPE reprezinta adevarati LIBERALI ce fac parte din familia ALDE iar noul pnl[pdl]reprezinta populari europeni deci pnl nu mai este partid Liberal.

    Raspunde
    • asa este baltazar,iti dai seama ce prost trebuie sa fi sa nu iti dai seama cine pe cine tradeaza! da, asta e ,noul pnl+pdl=struto camila

      Raspunde
  10. nu voi intelege cum pot fi unii oameni atat de duplicitari incat devin ridicoli.ma refer la noi pnl-isti care au devenit incredibil sustinatori ai pdl-ului Basist.ceea ce ei au promovat au ajuns sa critice.RUSINE!!!!!

    Raspunde
  11. Bravo frate Ionel, clar si concis ca intodeauna, ma bucur ca ai reusit sa aduni liberalii autentici in jurul tau , santem alaturi de tine.

    Raspunde
  12. „scopul scuza mijloacele” zicea machiaveli dar nici chiar asa.cum poti sa te schimbiradical de la o zi la alta??? ce caracter pot sa aiba fostii liberali care–si vand crezul ,inhaitandu-se cu cei care mult timp au distrus valorile romanesti si viata multor romani???

    Raspunde
  13. cum va simtiti d-na Alina Gorghiu in postura de distrugator al ideilor liberale si al PNL-ului din romania ?cand a-ti spus adevarul,inainte sau acum?nu este corect si normal sa va schimbati atitudinea.

    Raspunde
  14. rau va fi pentru romania daca vreodata ajungeti la guvernare noilor PNL-isti sau vechilor PDL-isti,cu ideile pe care le abordati.doamne fereste!!!

    Raspunde
  15. Parerea mea ca si prostitutia are o limită rezonabila până unde se poate merge.pnl +pdl e impotriva firii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.