Ionel Ciupe, DAT AFARĂ dintr-o întâlnire cu cetăţenii din Aradul Nou

Ionel Ciupe, DAT AFARĂ dintr-o întâlnire cu cetăţenii din Aradul Nou

Președintele ALDE Arad, Ionel Ciupe, a fost dat afară din sală unde avea o întâlnire cu cetățenii din Aradul Nou. Totul s-a întâmplat la Grupul Școlar Forestier Arad, unde administratoarea școlii l-a amenințat pe liderul ALDE că va chema poliția dacă nu vor ieși cu toții din sala de clasă unde s-a desfășurat evenimentul. Ciupe spune că avea un document de la Inspectoratul Școlar General prin care i s-a permis accesul și susține că tot tărăboiul ar fi fost ordonat de fapt de Falcă, care nu vrea ca problemele cetățenilor să devină publice.

„Alaltăieri am avut o întâlnire cu cetățenii din cartierul Aradul Nou. Desigur, am fost la Inspectoratul Școlar General, am depus o cerere, așa cum e normal, și în calitate de consilier municipal am fost să îmi prezint raportul de activitate, să discut problemele, propuneri pentru cartierul Aradul Nou, să discut cu oamenii. Am ajuns la Liceul Forestier, am intrat înăuntru, de către o doamnă ne-a fost indicată o sală de clasă, singura care era deschisă. Am intrat acolo cu cetățenii, am discutat aproximativ 40 de minute, iar când am început să le ascult problemele și să le notăm, a venit o altă doamnă, care m-a întrebat cine sunt și ce fac acolo, i-am spus cine sunt și că îmi prezint raportul de activitate. Apoi a spus că «cine v-a dat voie să intrați aici?» și i-am spus că domnul Inspector General și i-am arătat documentele, ea a răspuns cum că doamna directoare nu știe nimic, la care i-am zis că «îmi pare rău, aduceți-i dumneavoastră la cunoștință». A ieșit foarte supărată, iar eu am continuat discuțiile. Se întoarce foarte hotărâtă: «Într-un minut vă rog să părăsiți încăperea, dacă nu, chem poliția». Am vreo 50 de martori. Ca să nu devină o situație penibilă și să nu degenereze, am părăsit sala. Vedeți asta se întâmplă dacă cineva stăpânește Aradul, asta trebuie schimbat”, povestește indignat Ionel Ciupe.

„Dincolo de glumă, este o chestiune foarte gravă. Se pare că actualul edil șef nu vrea să fie cunoscute problemele pe care le au cetățenii din Aradul Nou. Eu le-am prezentat raportul de activitate, am apucat să le prezint și propuneri pentru cartierul Aradul Nou. Cred că în momentul actual cea mai cunoscută problemă este strada Constituției. Am primit o sesizare de la cetățeni care mă roagă să mă implic în această problemă, să le explic care e situația, deoarece din 2010, 2011 nu se mai întâmplă nimic acolo. O să mă ocup de această problemă în cursul zilei de mâine, am documentul la mine”, a mai spus liderul ALDE Arad.

  1. Eu cred ca individul din imagine minte! Sa vina sa arate o hartie cum ca a inchiriat sala!!!!!!!!!! Daca nu are este un JENANT MINCINOS

    Raspunde
  2. Las ca e bine domnu Ciupe. Ii frica la Falca si la acolitii lui. Rusine

    Raspunde
  3. cat sunteti de slabi domnilor din opoziție????
    de ce nu sunteți capabili să speculați că Falcă și-a ținut întâlnirile electorale (până a început vremea frumoasă) în diverse săli ale școlilor din Arad!!!! De ce nu sunteți capabili să faceți scandal pe tema asta????

    Raspunde
  4. Domnule CIUPe ai face bine sa iti retragi candidatura candidatura ca nuo sa te voteze nimeni din aradul asta motivul fiind ca ti-ai batut joc de aradeni cu afacerile tale.

    Raspunde
  5. hai sa fim realisti la Falca nu ii e frica de nimeni

    Raspunde
  6. Ciupe e un mincinos si un TRASEIST POLITIC, trebuia sa fie afara demult din consiliul local, PRECUM A FACUT SI EL CU REGRETATUL CRISTI MOISESCU.

    Raspunde
    • falca nu e un traseist politic ma nebunule care esti tu ? :)) din cate tin eu minte a fost un PDL-ist convins ,iar acum e in PNL unde sunt si restul hotilor din PDL ! iar domnul ciupe si-a schimbat partidul tocmai din aceasta cauza ,sa nu aibe acesti hoti ca si colegi !

      Raspunde
  7. Domnilor si doamnelor sustinatori ai PDL[PNL] IONEL CIUPE NU ESTE TRASEIST politic.Este un liberal autentic din VECHIUL PNL.DACA vreti sa stiti MAJORITATEA celor din vechiul PNL se aduna linga el.TRASEISTI sunteti voi NOII PDL[PNL].JOS PDL-ul ,JOS TAXE si IMPOZITE,JOS taietorii de pensii si salarii!!!

    Raspunde
  8. Mai dragilor, CIUPE E UN TRASEIST POLITIC!!!!!! A FUGIT DINTR-UN PARTID IN ALTUL??? DA !!!!!!!! Este unul dintre multii mincinosi pe care-i avem in politica aradeana care nu a facut nimic pentru Arad, DOAR VORBE GOALE.

    Raspunde
  9. Dragi aradeni, sa nu uitam cum,dl. ciupe, ne mintea in fiecare campanie electorala, iar apoi cand era intrebat de ce nu a facut nimic spunea ca nu avea majoritate la vot, mereu scuze penibile. La promisiuni este fruntas in intrecere!

    Raspunde
  10. Comentariile au la bază doar răutăți gratuite. Un adevăr spus este acela că în Arad nu s-a făcut aproape nimic exact cum nici în România nu s-a făcut ceva pentru ca românii să trăiască mai bine și mai frumos.
    Cândse întâmplă ca cineva să încerce să facă ceva îmn acest sens asupra lui se aruncă lăturile celor handicapați mintal care deservesc în neputința gândirii lor tocmai acea clasă de hoți ce se perpetuează din generație în generație. Și e greu să mai faci deosebirea. Lozinca cea mai des uzitată este că toți sunt la fel. Nu, nu sunt toți la fel. Mai sunt și oameni de nădejde.

    Raspunde
  11. Pentru informarea pupincuristilor lui Falca- orice analfabet stie ca daca nu ai macar o majoritate simpla in consiliul local nu poti trece nici o hotarare.

    Raspunde
  12. Zicem hotarat si clar , Ciupe …..viitor PRIMAR !

    Raspunde
  13. Ma uitucule falchisto-basist ! Ionel Ciupe e singurul consilier municipal care a depus proiecte in CLM pentru Arad , vreo 34 …ce zici de asta ? is acri struguri asa-i ? pune mana si informeaza-te ca ramai prost , da poate iti convine !?

    Raspunde
  14. Ciupe un liberal ce nu sa combinat cu PDL-ul.Ionel Ciupe le este frica PDL-istilor!!!![PDL=PNL]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.