Îşi creştea copiii ÎN SĂRĂCIE. Cum I-A SCHIMBAT VIAŢA o haină cumpărată de la SECOND-HAND care avea un BUZUNAR SECRET

Îşi creştea copiii ÎN SĂRĂCIE. Cum I-A SCHIMBAT VIAŢA o haină cumpărată de la SECOND-HAND care avea un BUZUNAR SECRET

O femeie care îşi creştea copiii singură, după ce soţul îi murise cu ani în urmă, a dat lovitura care i-a schimbat viaţa când a cumpărat o haină de la un magazin second-hand.

Femeia a descoperit că haina, aproape nouă, avea un buzunar secret. Când l-a deschis a găsit un medalion de aur, foarte fin lucrat, cu portretul unei femei şi un prenume. În loc să dea fuga să-l vândă, mai ales că avea mare nevoie de bani, femeia a hotărât să-l caute pe fostul proprietar, să-i înapoieze medalionul. L-a descoperit după ce un bijutier a recunoscut blazonul care era gravat pe medalion. Era al unui bărbat de viţă nobilă, care-l uitase, din greşeală, în buzunar.

Bărbatul a fost impresionat de gestul femeii şi, aflându-i situaţia, a angajat-o ca şefă a menajerelor, într-una din reşedinţele sale. „O persoană aflată în mare nevoie care a făcut un asemenea gest merită toată încrederea şi stima din partea mea”, a declarat bărbatul, citat de un tabloid occidental.

Femeia a depăşit astfel greutăţile şi are acum suficienţi bani pentru a-şi creşte copiii.

Foto: secondhand4business.com

  1. tot respectul pt femeie

    Raspunde
  2. O femeie cinstita si a meritat rasplata de la persoana cu suflet si credinta care a rasplatit asemenea cu un gest cum de cuvine femei cinstite

    Raspunde
  3. Mai RAR an ziua de astazi .Trebuie sa ai mare frica de Dumnezeu Sa Nu fi lacom la AUR Domnul sa fie Cu Familia ei AMIN.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.