Ionel Ciupe le-a retezat-o scurt liberalilor: NICI O COLABORARE!

Ionel Ciupe le-a retezat-o scurt liberalilor: NICI O COLABORARE!

Ionel Ciupe, preşedintele ALDE Arad, a exclus astăzi, într-o conferinţă de presă, orice colaborare cu PNL, atât pe plan naţional cât şi pe plan local.

„Am văzut că doamna Alina Gorghiu (n.r. – co-preşedintele PNL) a declarat că nu exclude o colaborare cu ALDE”, a spus Ciupe, adăugând însă reprezentanţii ALDE nu vor putea dialoga cu actualul PNL, condus de cei doi co-preşedinţi, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, „care ştim cu toţii de unde vin”. „Blaga provine din FSN iar Alina Gorghiu este omul preşedintelui Iohannis”, a precizat Ciupe.

Liderul ALDE Arad a afirmat că liberalii „nu încetează să încurajeze abuzurile unor instituţii de forţă ale statului, lucru cu care nu suntem de acord”, afirmând că PNL aplică în România politica anilor 50 de eliminare a adversarilor.

„Ştiu că în politică nu e bine să spui niciodată, dar la ora actuală noi nu putem colabora cu PNL, nici la nivel central, nici la nivel local”, a mai afirmat Ciupe.

  1. Foarte bine Ionele,

    Raspunde
  2. Corect !!! Așa e normal și bine cel puțin in momentul de față când PNL-ul continuă să trădeze liberalismul in România și mai ales in Arad !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.