Mircea Purcaru: 90% din bugetul alocat culturii este folosit pentru SPECTACOLE

Mircea Purcaru: 90% din bugetul alocat culturii este folosit pentru SPECTACOLE

Consilierul judeţean Mircea Purcaru, preşedintele executiv al ALDE Arad, consideră că banii acordați pentru cultură sunt folosiți în scopuri nesemnificative pentru Arad.

„Din bugetul alocat culturii, peste 90% este investit în spectacole iar doar 10% din el este investit în cetăți și în canale. Conducerea Aradului nu s-a gândit la Canalul Mureșel, Canalul Morilor și la cetăți, ca un brand pentru Arad“, a declarat Mircea Purcaru.

Consilierul judeţean consideră Canalul Morilor ca o atracție turistică pentru Arad, dar spune că este lăsat în paragină.

„Canalul Morilor și nu numai a fost lăsat în paragină de actuala conducere. Există un proiect prin care se cere reabilitarea și întreținerea canalelor, care ar putea deveni o atracție turistică pentru județ“, a precizat preşedintele executiv al ALDE Arad.

  1. Creatura asta cu nume suin este cu certitudine calul troian din ALDE Arad , nu uitati ca a votat cu pdl isti din PNL de 2 ori ! iar daca ramine in partidul lui Tariceanu , procentul ALDE in Arad va fi de 2 % .

    Raspunde
  2. Ce legatura are cultura cu canalele?A luat-o rău pe aratura omul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.