Ionel Ciupe: „Lupta pedeliştilor vopsiţi împotriva liberalismului s-a înteţit”

Ionel Ciupe: „Lupta pedeliştilor vopsiţi împotriva liberalismului s-a înteţit”

Ionel Ciupe, preşedintele organizaţiei municipale Arad a Partidului Liberal Reformator, este de părere că atacurile împotriva preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au o triplă semnificaţie.

„Mai ales acum, după ce Partidul Liberal Reformator a căpătat identitate juridică şi va deveni membru al marii familii liberale europene, contribuţia sa la guvernare este şi mai importantă. Aşa zisul nou PNL atacă partidul în speranţa că va reuşi să-i sperie pe cât mai mulţi parlamentari ai acestuia, ca să abandoneze PLR şi să voteze moţiunea de cenzură. Este, aşadar, un atac împotriva Guvernului”, consideră Ciupe.

Acesta susţine că preşedintele Senatului este atacat „pentru că încearcă să redea acestui înalt for demnitatea, lucru care, se pare, nu convine intereselor oculte din interior şi exterior”.

„În fine, este atacat liberalismul, căruia foştii PDL-işti, cu complicitatea regretabilă a unor liberali, credeau că i-au administrat o lovitură mortală. S-a dovedit că nu au reuşit acest lucru, pentru că Tăriceanu şi Partidul Liberal Reformator au intrat deja în conştiinţa electoratului ca unici reprezentanţi ai liberalismului românesc. Nu întâmplător cel mai sălbatic atac împotriva lui Tăriceanu a fost lansat de către Cătălin Predoiu, aşa zisul premier din umbră al PDL, travestit în PNL-ist. Prin declaraţiile sale legate de cazul Rarinca, Predoiu arată limpede ce fel de ministru al justiţiei a fost. În loc să susţină poziţia lui Tăriceanu, el îl atacă la modul suburban, cerându-i să demisioneze pentru că a îndrăznit să ţină partea unei victime a preşedintei Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie. Lupta pedeliştilor vopsiţi împotriva liberalismului s-a înteţit, nu mai departe decât ieri fiind excluse Renate Weber şi Norica Nicolai, doi eurodeputaţi care au refuzat să-şi calce principiile şi cinstea”, a mai spus Ciupe.

  1. Prostu satului 29 mai, 2015, 7:59 am

    Pa langa drum pe langa gard, tine-ma doamne sa nu cad!
    Pe langa drum pe langa gard ma tin de drum si merg pe gard
    Tot inainte spre victoria finala!

    Raspunde
  2. Si totusi, trebuie sa recunoastem ca Ionel Ciupe este principalul exponent al liberalismului autentic, succes domnule.

    Raspunde
  3. Domnu’ Ciupe te iubim, ca catine nu gasim!Uraaaa Uraaaa!
    Principalul exponent al liberalismului propunea acum un an doi nationalizarea serelor din gradiste…..Deci dl.Arthur??

    Raspunde
  4. „Lancelot” dragule ce ai baut sau ce ziar ai cetit? eu chiar il urmaresc pe acest liberal si verific toate aparitile si vad ca are sustinere la tot ce spune.Tu ai plonjat de cine stie unde,saracutule,,,

    Raspunde
  5. uni scriu pro alti scriu contra,asta este,domnul Ciupe inainteaza pe drumul croit ,s-a vazut si la Timisoara a fost inconjurat de liberali reformatori,felicitari !

    Raspunde
  6. Da Elena ai dreptate timpul va decide ca drumul pe care si l-a croit dl.Ciupe nu este usor dar este in beneficiul electoratului,are proiecte bune(chiar daca uni nu vor sa treaca aceste proiecte),este pregatit si perseverent.De acest gen de oameni avem noi nevoie sa gospodareasca orasul.

    Raspunde
  7. Prostu satului 29 mai, 2015, 3:20 pm

    Fratilor cantati dupa mine
    Pa langa drum pe langa gard, tine-ma doamne sa nu cad!
    Pe langa drum pe langa gard ma tin de drum si merg pe gard
    Tot inainte spre victoria finala!

    Raspunde
  8. Pentru corecta ta informare , d-nul Ciupe a propus cumpararea unei parti din terenul respectiv….asa ca nu incerca sa dezinformezi.

    Raspunde
  9. Traseistule, aduti aminte ca Tariceanu l.a sustinut pe Predoiu….. Cat despre travestitii pnlisti, mai lejer deoarece esti un adevarat exponent al TRASEISMULUI POLITIC IN ARAD.

    Raspunde
  10. Prea multa importanta pentru aceasta scursura a politicii de pe malul Muresului. E doar un traseist si atat.

    Raspunde
  11. La tine creatura nefericita , numita Bogdan, e vorba de sechelele prunciei si anume : parinti alcoolici, abuz psiho-emotional si un puternic accent anti-social , rezolvarea ar putea consta in internarea ta la un ospiciu .

    Raspunde
  12. Sa rezumam totul in 2 cuvinte, Ciupe primar.

    Raspunde
  13. Prostu satului 1 iunie, 2015, 6:35 am

    @Ovi, sa dea domnu, ca Ionel e baiat bun, are un partid mare in spate, plus inca 300 de oameni, ca la termopile, toti unu si unu, are viziune, bun simt, e onest, nu minte. Doamne-ajuta si Allah akbar sa fie bine!

    Raspunde
  14. Asta.i buna, CIUPE LANT GROS primar, nici macar vecinii nu il voteaza pe acest maimutoi care poarta haine cu 2numere mai mari sa creada si el ca e mai mare!

    Raspunde
  15. Ovi draga ai pus punctul pe i.sa de-a dumnezeu sa fie Ciupe primar,lui ii pasa de aradeni si de cum se cheltuiesc banii lor.

    Raspunde
  16. @@@@ ???esti cumva vecinul lui? si incerci sa ne induci in eroare? de unde stii tu ca vecini nu il voteaza,eu chiar ii stiu si de aceea iti este frica.te inteleg,frica te face sa scoti pe gura prosti,,,,,,,,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.