Nume de la Hollywood la „Romania – Marţial Art Hall of Fame”, de la Arad. PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Nume de la Hollywood la „Romania – Marţial Art Hall of Fame”, de la Arad. PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad, în parteneriat cu C. S. Şcoala de  Karate Shodan Arad, organizează sâmbătă, 30 mai 2015, gala  „ROMANIA – MARTIAL ART HALL OF FAME”. Evenimentul este un proiect al Platformei „Aradul Contează” și va avea loc la Sala Polivalentă din Arad.
Ceremonia de prezentare oficială a celor doi invitaţi speciali, Don „The Dragon“ Wilson și Cynthia Rothrock „The Lady Dragon”, dar şi a celorlalţi maeștri ai artelor marțiale din întreaga lume, care și-au anunțat participarea, se va desfășura la ora 15. Don „The Dragon“ Wilson este deținător a 11 titluri mondiale, la trei clase diferite de greutate fiind cunoscut publicului din numeroase producţii hollywoodiene. Actriţa americană Cynthia Rothrock „The Lady Dragon” este practicantă a artelor marţiale, deținătoare a cinci titluri mondiale, la diferite stiluri de karate, și deţinătoare a centurii negre, în șase stiluri diferite de arte marțiale.
Demonstrațiile de arte marțiale ale invitaţilor speciali încep la ora 13. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să participe și la antrenamentele susţinute de marii maeştri ai artelor marţiale, conform următorului program:
– ora 9: Heinz Kohnen din Germania – Mare Maestru Okinawa Karate şi Herbert Forster din Elveţia – Mare Maestru Kyokushin Karate;
– ora 10: Gregor Huss din Germania – Mare Maestru Taekwondo şi Zoran Jocic din Serbia Mare Maestru Ju Aikido;
– ora 11: Mauro Rovelli din Italia – Maestru Shotokan Karate şi Vitor Lagarto din Portugalia – Maestu Kenpo;
– 12: Samuel Kwok din Hong Kong – Mare Maestru Wing Chun şi Sebastian Rosendahl din Suedia – Mare Maestru Kyokushinkai Karate.
Din partea Ministerului Tineretului și Sportului va fi prezent Octavian Budică, consilier pe probleme de arte marţiale. De asemenea, nu vor lipsi reprezentaţi ai cluburilor de arte marţiale din 15 judeţe.
Biletele de intrare pot fi procurate de la casa de bilete a Sălii Polivalente din Arad. Costul biletelor de intrare este 20 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.
Gala „ROMANIA – MARTIAL ART HALL OF  FAME” se adresează tuturor celor pasionaţi de artele marțiale, indiferent de vârstă, şi urmăreşte suţinerea tinerelor talente în domeniul artelor marţiale din Arad şi din România,  precum şi promovarea antrenorilor şi instructorilor de arte marţiale din Arad şi din ţară.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.