Ionel Ciupe: „Noi, Partidul Liberal Reformator, nu sărbătorim o siglă, o haină”

Ionel Ciupe: „Noi, Partidul Liberal Reformator, nu sărbătorim o siglă, o haină”

Ionel Ciupe, preşedintele Organizaţiei Municipale PLR Arad, a transmis un comunicat de presă în perspectiva împlinirii, în 24 mai, a 140 de ani de la înfiinţarea PNL.

Acesta a menţionat că, la o reuniune omagială, „unul dintre liderii aşa zisului nou PNL a declarat că «PNL este mai mult decât o haină de sărbătoare, îmbrăcată din când în când»”.

„Nu doresc să fac niciun fel de consideraţii despre actualul PNL, vreau doar să spun că noi, Partidul Liberal Reformator, nu sărbătorim o siglă, o haină, cum spune acel lider, ci 140 de ani de la naşterea liberalismului în România. Iar calea nu este dată de numele unui partid, ci de doctrină, iar la această oră noi suntem singurii reprezentanţi autentici ai liberalismului”, a declarat Ionel Ciupe.

„Suntem parte a unui guvern USL, căruia am reuşit să-i imprimăm o strategie economică puternic marcată de măsuri liberale, care pot redresa România în aşa măsură încât să stea la masa Uniunii Europene ca membru cu drepturi depline, nu ca ţară de rangul doi . Preşedintele Partidului Liberal reformator, Călin Popescu Tăriceanu, a fost singurul premier liberal al României, iar în mandatul său efectele politicilor liberale au fost vizibile şi benefice pentru România. După cum sunt vizibile şi rezultatele participării la guvernare a partidului pe care îl conduce acum. Nu vreau să ridic osanale preşedintelui, dar doresc să remarc că acum, când instituţiile vitale ale statului sunt asaltate, justificat sau nu, cu zornăit de cătuşe, Călin Popescu Tăriceanu, ca preşedinte al Senatului României, nu acceptă ca Parlamentul României să devină un apendice, să dispară, practic, ca for suprem al democraţiei. Iată, acesta este adevăratul liberalism, apărarea democraţiei, a separării puterilor în stat, a demnităţii naţionale în raport cu partenerii din Uniunea Europeană şi structurile euroatlantice. Acestea sunt valorile pe care noi, cei din Partidul Liberal Reformator, le respectăm şi le apărăm, ca singuri reprezentanţi ai liberalismului autentic, care, iată, împlineşte 140 de ani”, a mai spus Ciupe.

 

  1. Traseistule, cand PNL te-a pus in Consilii de administratie ti-a placut? Acum il vorbesti de rau….. Pai ce caracter infect poti sa ai? Cand so angajat nevasta ta a fost bun PNL-ul?
    RUSINE TRASEISTULE

    Raspunde
  2. Scursoare portocaleza mica si urat mirositoare , tot ce debitezi tu aici nu sant decat urmarea faptului ca esti un frustrat cu capul mare cat o lebenita de Macea si cu dubla hernie inghinala , cat despre politica…mars potaie basisto-falchista !!!!

    Raspunde
  3. Va mai aduceti aminte cu cata rautate il condamna acest individ pe dl. Prof. Moisescu, ca mai apoi sa-i fure acestuia locul de consilier. Iar acum ce face? Isi ataca fosti colegi fara care nu era acum in consiliul local. Poate ar mai bine sa isi de-a demisia din CL Arad, dar de unde atata demnitate sau onoare.

    Raspunde
    • @ghiță, trecând peste faptul că ești analfabet, am convingerea că ești un postac plătit de pdliști și asta ai să mori zdramță..

      Raspunde
  4. Au inceput incercarile de manipulare si dezinformare , acest Ghita ( coarda tradatoare cunoscuta} stie foarte bine ca la vremea respectiva in PNL era presedinte la judet – Misu Calimente iar la municipiu Florin Galis , in concluzie daca cineva a luat hotararea care il viza pe d-nul prof. Moisescu atunci e clar care sant autorii. Pentru o corecta informare se poate verifica.

    Raspunde
  5. Pnlist, NU TRASEIST 23 mai, 2015, 6:04 am

    A fost o executie din partea acestui personaj pe care te chinui sa il aperi, toti membrii PNL au vazut asta.
    Ciupea nu a reusit sa intre in clm la alegeri iar apoi s-a tot chinuit sa il distruga politic pe dl. Prof. Moisescu.

    Raspunde
  6. Te chinuiesti degeaba imputiciune Pnl-ista , nu esti decat un prostalau falchist balos , frustrat si mincinos .

    Raspunde
  7. Ciupe lant gros nu inceteaza sa uimeasca prin ipocrizia de care da dovada, dizgratios si prin imagine.

    Raspunde
  8. Ionele , felicitari pentru consecventa autentic liberala de care dai dovada , cat despre comentariile rautacioase …..cei care le fac nu au decat sa crape de ciuda ….nu sant decat niste ciugulitori de flegma politica basista.

    Raspunde
  9. Fix la tinta , Ciupe -primar .

    Raspunde
  10. Prostu satului 25 mai, 2015, 8:31 pm

    Ionel Ciupe, preşedintele Organizaţiei Municipale PLR Arad, a transmis un comunicat de presă… Sa inteleg ca nu au mai platit chiria la sediu de trimite comunicate de presa de acasa?

    Raspunde
  11. Ionel Ciupe un LIBERAL adevarat.NU sa combinat cu p.d.l.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.