Ionel Ciupe: „Prezenţa lui Tăriceanu şi a PLR la guvernare îi încurcă teribil pe pedelisto-penelişti”

Ionel Ciupe: „Prezenţa lui Tăriceanu şi a PLR la guvernare îi încurcă teribil pe pedelisto-penelişti”

Ionel Ciupe, preşedintele Organizaţiei Municipale a PLR Arad consideră că desemnarea noului membru al curţii Constituţionale propus de PSD demonstrează „soliditatea coaliţiei de guvernare şi, în acelaşi timp, fanfaronada PNL-PDL, care vrea să răstoarne guvernul cu sprijinul acoliţilor lui Geoană şi Vanghelie”.

„Numirea noului membru al CCR a fost un test pentru puciştii penelisto-pedelisto-vanghelişti în privinţa şanselor de răsturnare a majorităţii la Senat, pentru înlocuirea lui Călin Popescu Tăriceanu cu Vasile Blaga. Rezultatul votului, 87-73, demonstrează că toate laudele lui Vanghelie şi Geoană privind aderarea a zeci de parlamentari la grupul lor au fost baliverne, menite să inducă în eroare opinia publică şi să-i sperie pe cei mai slabi de înger, să schimbe barca. S-a demonstrat soliditatea coaliţiei de guvernare şi a stabilităţii majorităţii, inclusiv la Senat, în ciuda numeroaselor perdele de fum lansate pe canalele massmedia”, a afirmat Ionel Ciupe într-un comunicat de presă.

Acesta este de părere că PNL şi PDL au decis să atace prioritar Senatul pentru că, în strategia lor, este vitală separarea lui Tăriceanu şi a Partidului Liberal Reformator de actul de guvernare. „Prezenţa lui Tăriceanu şi a PLR la guvernare îi încurcă teribil pe pedelisto-penelişti, pentru că asigură continuarea programului USL, pe care l-au votat cetăţenii. Eliminarea singurului partid liberal din România de la guvernare ar fi pentru ei argumentul necesităţii schimbării Guvernului, care nu ar mai avea componenta liberală, USL nemaiexistând. Sunt curios dacă, în urma rezultatului votului de la Senat, Blaga şi Gorghiu vor mai iniţia tentativa de schimbare a lui Tăriceanu, expunându-se unui nou eşec, de natură să-i discrediteze total, în condiţiile în care vor rămâne doar cu „câştigul” confirmării publice a întovărăşirii cu Vanghelie şi Geoană, chemaţi să ducă la îndeplinire programul pentru România al lui Klaus Iohannis… care nu ştiu cât timp va mai accepta să fie revendicat de către fosilele băsiste care folosesc numele lui în tentative de a-şi lua ţara înapoi”, a precizat Ciupe.

 

  1. Pot zice clar un lucru, Ciupe are dreptate in ceea ce prezinta in acest articol, pdl-isto-pnl-isti si-au batut joc de romani si acum, culmea tupeului si nesimtirii, pozeaza in chip de salvatori ai natiei si ” cica” vor sa isi ia tara inapoi (culmea ipocriziei) pt. ei o pauza de cel putin 6 ani la guvernare ar fi obligatorie.

    Raspunde
  2. Ai mama ce le-a mai zis-o. Loredana e mic copil… Apropo, PLR e partid sau teapa,tribunalul ce zice?

    Raspunde
  3. papagalul asta vorbeste a proasta din nou. plr? da cand s-a format partidul ala? Apropo au cam plecat parlamentarii de la aceasta asa zisa formatiune.
    Oare unde vei mai pleca ciupe dupa ce se sfarma prl.
    Oare la PSD? nu te primesc aia………..

    Raspunde
  4. daca bine imi amintesc in campania electorala PNL insista pe faptul ca o sa faca o politica deschisa axata pe binele general , nu pe orgolii si interese….NU INTELEG ATUNCI DE CE VOR RASTURNAREA GUVERNARII/ SENATULUI s.a.m.d? vai si amar..

    Raspunde
  5. ce-i ioan esti tu in psd de sti ca nu l-ar primi?

    Raspunde
  6. bine spui domnule ciupe,ne-am saturat de pdl invelit in tot ce se poate,mai nou si in pnl.poate facem rost de folie alimentara sa ii i-a supararea la ei acasa.

    Raspunde
  7. asa domnule ciupe, trebuie pus punctul de i.

    Raspunde
  8. Mai ioane copil prost , iti zic una ca mai multe nu meriti…. cainele moare de drum lung (ala legat de caruta) si prostul de grija altuia ( prostalau fiind chiar tu )

    Raspunde
  9. bine ar fi daca ati ingropa securea razboiului si sa incepeti sa faceti ceva pentru orasul si tara in care traiti, indiferent de partidul pe care il simpatizati sau din care faceti parte… pentru ionel ciupe am o stima considerabila pentru ca il cunos personal si e un om de caracter si cu initiativa. Doamne ajuta sa progresam !!!

    Raspunde
  10. Punct ochit,punct lovit, caracteristic pt. Ionel Ciupe , felicitari omule bun.

    Raspunde
  11. Bai Ciupe lant gros sper sa te voteze laudatorii de pe aici, sigur vei avea in acest caz 1 VOT!!!

    Raspunde
  12. macar omul si-a cumparat lantul din munca lui având firmă privată nu ca sefii astora cu contrele, din salariul lor”mic „, de bugetari, platit din contributia aradenilor.

    Raspunde
  13. VEDETI DOMNULE CIUPE CA EI INSISI RECUNOSC CA PLR-UL ESTE O PUTERE,CHIAR PRIN FAPTUL CA VOR SA -L INLOCUIASCA.INCET IES TOATE LA IVEALA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.