Ionel Ciupe: „Şefii partidului curcubeu sunt disperaţi că nu fac rost de destui mercenari”

Ionel Ciupe: „Şefii partidului curcubeu sunt disperaţi că nu fac rost de destui mercenari”

Ionel Ciupe, preşedintele Organizaţiei Municipale a Partidului Liberal Reformator consideră că atacurile la adresa preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu reprezintă altceva decât „pregătirea artileriei” premergătoare unui atac la baionetă.

„Aceste atacuri mediatice se vor înmulţi pe măsură ce se apropie termenul pe care şi l-au fixat noii liberali pentru răsturnarea Guvernului Ponta, şi anume sfârşitul lunii martie. Astfel că, ultima găselniţă a pedelisto-peneliştilor este aşa zisa implicare a lui Tăriceanu în dosarul mitei Microsoft, pe care cei ce au lansat-o o consideră o bombă de mare putere în pregătirea atacului. De fapt, nu este decât o fumigenă, pe care Tăriceanu a contracarat-o foarte simplu, spunând că lansatorii ei nu au decât să se adreseze DNA. Aceştia nu au făcut-o, pentru că ştiu prea bine că nu au nici o acoperire, dar sperau că DNA va lua iniţiativa, măcar să-l cheme la o discuţie, pentru ca după aceea aplaudacii lor să scrie cu litere de o şchioapă că Tăriceanu dă cu subsemnatul, ceea ce i-ar îndreptăţi să declanşeze atacul în Senat, pentru ca Vasile Blaga să îi ia locul”, este de părere Ionel Ciupe.

Acesta spune că „şefii partidului curcubeu sunt disperaţi că nu fac rost de destui mercenari”.

„Însă, colac peste pupăză, în sondaje Călin Popescu Tăriceanu este în topul personalităţilor care se bucură de încrederea românilor. Coroborat cu scorul mare în favoarea menţinerii actualului Guvern, în dauna instalării unui Guvern aşa zis PNL, rata mare a încrederii în Tăriceanu demonstrează că electoratul conştientizează tot mai mult că aşa zisul PNL doar liberal nu este şi că PLR este singurul reprezentant al liberalismului românesc. Contribuţia PLR la adoptarea unor măsuri de natură să ajute economia să se redreseze pe termen mediu şi lung este esenţială iar Victor Ponta şi partenerii de coaliţie înţeleg acest lucru. Motiv pentru care, cred eu, pedeliştii revopsiţi nu vor reuşi să ademenească destui parlamentari, ca să-i sprijine la votarea unei moţiuni de cenzură”, încheiat Ciupe.

  1. parca vroiau colaborare pentru binele natiei. PDlisti tot pedelisti sint si daca se camufleaza. adevaru e ca Tariceanu e un om care a demonstrat ceva si a facut multe pentru noi, oamenii de rand..nu numai pentru el ca si astia portocalii de ne-au furat tara

    Raspunde
  2. Cine-i Ionel Ciupe ăsta, că-i deja a doua oară când aud de el, în același context, vorbind despre anumiți oameni de care am auzit? Oricine poate să vină să vorbească despre oricine și este subiect de știri?

    Raspunde
    • Cum cine? Un alt traseist politic, un instalator care mai nou incearca sa vorbeasca in versuri sau citate din istorie…
      p.s. Fara suparare pt. Instalatori!! 🙂

      Raspunde
      • @raspuns , prietene dacă ai avea ceva în tărtăcuța aia defectă ai ști că trsseiști sunt cei ce-și schimbă ideologia, în speța de fața întregul nou pnl , format din doua partide ce au basculat unii de la doctrina socialistă, alții de la liberală la doctrina democrată.Dar e greu pt. tine să înțelegi retardatule.

        Raspunde
    • Păi Ghiță problema e pe unde-ți plimbi fizicul în timpul liber, vezi tu nici eu n-am auzit de tine , doar de tizul și stăpânul tău care-ți arunca două trei firmituri să te dai intelectual pe aici…zdramță pdlista…

      Raspunde
  3. Imi place ce vad si ce citesc, felicitari pt. atitudine Ionele , ai perfecta dreptate .
    ,

    Raspunde
  4. da. Adevarati liberali,sunt linga TARICIANU.

    Raspunde
  5. Asta din poze e beat? Oricum vorbeste numai prostii

    Raspunde
  6. Bai Ghita,tot Ghita ramai!mai si scoti in evidenta,,,,,,,,,,,,ca pr… mai esti

    Raspunde
  7. bag de seama ca gabi si Baiazid sunt gemeni!(aveti grija pe 11 septembrie),in plus ati pute-a face baie inainte de a sarea zid-ul(de pe eugen potier).

    Raspunde
  8. asa este ,adevaratii liberali sunt ai lui Tariceanu,Ciupe este si el un adevarat liberal.

    Raspunde
  9. IONEL CIUPE un consilier municipal al aradului cu initiative bune.Ciupe Ionel Te sustinem.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.