Peste 2.000 de persoane din şapte judeţe au vizitat A(r)picultura

Peste 2.000 de persoane din şapte judeţe au vizitat A(r)picultura

Prima ediţie a evenimentului A(r)picultura, organizat în perioada 28 februarie – 1 martie la EXPO Arad, s-a bucurat de un mare succes. Potrivit datelor oficiale, peste 2.000 de persoane din vestul ţării dar şi din judeţe precum Dolj, Mehedinţi sau Cluj au vizitat expoziţia cu vânzare organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Cei 45 de expozanţi care şi-au prezentat produsele în cadrul evenimentului au apreciat afluxul vizitatorilor, modul de organizare precum şi iniţiativa Camerei de Comerţ din Arad.

„Sectorul apicol vizează, pe lângă importanţa sa economică, şi o importanţă ştiinţifică, ecologică, socială și de biodiversitate a mediului. Sunt convins că sectorul apicol din România poate deveni un actor cheie pe piaţa globală a mierii de calitate superioară. În acest context, A(r)picultura a fost creată să contribuie la dezvoltarea afacerii crescătorilor de albine, de la cel mai mic, până la cel mai mare. Doresc să mulțumesc pe această cale Asociației Crescătorilor de Albine din România, parteneri de organizare, cât și tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei manifestări”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Pentru perioada următoare, CCIA Arad are în pregătire târgul Confort Construct&Instal (19 – 22 martie 2015), un eveniment dedicat domeniului de construcţii şi instalaţii, cu participarea agenţilor economici din străinătate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.