Ionel Ciupe: „La Festivalul de științe umaniste au fost invitați Patapievici, Liiceanu și alți băsiști!”

Ionel Ciupe: „La Festivalul de științe umaniste au fost invitați Patapievici, Liiceanu și alți băsiști!”

Ionel Ciupe, președintele ALDE Arad, a criticat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, anumite aspecte legate de organizarea Festivalului de științe umaniste, la care au fost invitați Horia-Roman Patapievici, Gabriel Liiceanu și alții. De asemenea, liderul ALDE consideră că nu este justificată suma de bani alocată pentru acest eveniment

„La Festivalul de științe umaniste, care a avut loc în 10-13 martie, au fost invitați Horia-Roman Patapievici, Liiceanu, Sever Voinescu precum și alți băsiști. Dar tot în această perioadă cei de la  Centrul Cultural Municipal, vorbesc de doamna director și de toți cei responsabili, nu s-au gândit că avem și noi și am avut oameni care au făcut istorie, care s-au implicat și au creat România Mare. Pe data de 12 martie 1939, se stingea din viață la Arad, Ioan Suciu, născut în comuna Șiștarovăț, în 1866”, spune Ionel Ciupe.

„Să nu mai vorbim de faptul că pentru acest festival, care este la ediția a doua, s-au alocat 200.000 de lei. Pentru unii bani foarte puțini, dar nu și pentru Centrul Cultural Municipal care are 12% din bugetul municipiului, iar bugetul municipiului este de 110 milioane de euro. Am cerut și anul trecut un raport cu cheltuielile, la fel voi face și anul acesta. Eu sunt secretarul comisiei de cultură și le-am spus să aducă pe cine vor, numai nu pe Patapievici, au spus că nu-l vor aduce, însă a fost dorința domnului Lăzurcă să-l invite. În loc să ne ocupăm de probleme serioase, Ioan Suciu fiind principalul organizator al marelui eveniment al Unirii de la Alba Iulia, ei cheltuie sume colosale pe acest festival. Putea să se organizeze comemorarea a 77 de ani de la trecerea în neființă a marelui Ioan Suciu, a arădeanului nostru”, a încheiat liderul ALDE.

  1. UN ADEVARAT CONSILER LOCAL MUNICIPAL! BRAVO!

    Raspunde
  2. Ma vierme baloso-falchist ! ce legatura are una cu cealalta ?

    Raspunde
  3. Ionel Ciupe iar ai suparat PDL-isti! Sunt necaziti caci liberali adevarati nu s-au combinat cu ei.Jos PDL-ul!!!Jos Taxe si impozite!!!

    Raspunde
  4. Bai Vasile……De la Sf. Vasile in coace ,,Traseisti politici” se spune celor care au fraternizat cu PDL-ul.

    Raspunde
  5. Ciupe ramane cel care da din gura degeaba…asa a facut tot timpul. CEL CARE SCHIMBA PARTIDUL SE NUMESTE TRASEIST POLITIC! Vasile and Co. Nu mai papati kk….

    Raspunde
  6. Daca un om politic de factura liberala nu accepta sa se combine cu Blaga , Boc , Videanu, Falca , Oltean si alti basisti ….inseamna ca are coloana , singurii liberali adevarati sunt in ALDE , succes Ionel Ciupe !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.