Iosif Matula s-a reîntors în Parlamentul European. Ce l-a ȘOCAT pe fostul europarlamentar

Iosif Matula s-a reîntors în Parlamentul European. Ce l-a ȘOCAT pe fostul europarlamentar

Iosif Matula a participat, zilele trecute, la Bruxelles la ședința Comisiei pentru Dezvoltare Regională REGI, care i-a prilejuit acestuia o reîntâlnire cu colegii și prietenii cu care a colaborat de-a lungul mandatelor de europarlamentar.

„Am participat la ședința Comisiei pentru Dezvoltare Regională REGI, unde m-am reîntâlnit cu buni prieteni și colegi. Printre ei, olandezul Lambert van Nistelrooij, de care mă leagă o excelentă colaborare, dar și fostul coleg de comisie, Victor Boștinaru. Un cald salut am avut pentru Corina Crețu, fostă colegă, în prezent comisar european pentru politica regională. De fapt, subiectul dezbaterii a fost unul deosebit de interesant, doamna comisar european, Corina Crețu, fiind prezentă pentru un schimb de opinii privind agenda urbană și evaluarea ex-post a programelor operaționale 2007-2013. Cu aceeași plăcere am discutat cu Mădălina Stoian și Nicu Banda, cei din staful EPP la comisia REGI, de care mă leagă reușitele din perioada mandatului european. Normal, tot timpul l-am avut lângă mine pe Laurențiu Gavra (fostul său colaborator direct de la cabinetul parlamentar de la Bruxelles)”, a declarat Iosif Matula.

Iosif Matula, Laurentiu Gavra

Cu prilejul vizitei în Parlamentul European, Iosif Matula a remarcat și schimbările aduse sistemulului se securitate al instituției. „Cel mai mult m-a șocat însă cât de mult s-au schimbat regulile de securitate în Parlamentul European. N-am avut probleme de acest fel, deoarece badge-ul meu de MEP 2009-2014 îmi permite accesul liber la toate activitățile din sediile parlamentului european pe toată durata vieții”, a precizat Matula.

Iosif Matuta, comisia REGI

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.