Isabela Rabotka, aleasă vicepreşedintă a Curții de Arbitraj a PNL

Isabela Rabotka, aleasă vicepreşedintă a Curții de Arbitraj a PNL

La Palatul Parlamentului a avut loc, marţi, alegerea Conducerii Curții de Arbitraj a PNL, ai caror membri au fost aleși la ultimul Congres al PNL din 28 iunie 2014.

De remarcat, că arădeanca Isabela Rabotka este la treilea mandat consecutiv în forul de conducere național al Curții de Arbitraj.

„În urma votului, Isabela Rabotka a fost aleasă în funcția de vicepreședintă a Curții de Arbitraj a PNL. Astfel, printre atribuțiile sale revenindu-i și coordonarea filialelor din vestul țării privind respectarea prevederilor Statutului și a Codului Etic al PNL”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit art. 81 din Statutul PNL „Curtea de Arbitraj este instanţa supremă a partidului având atribuţii privind: respectarea prevederilor Statutului şi ale Codului Etic al PNL; soluţionarea contestaţiilor privind sancţiunile disciplinare; soluţionarea contestațiilor privind învestirea candidaţilor, alegerile interne, alegerea delegaţilor la Conferinţe sau la Congres; coordonarea activităţilor Consiliilor Teritoriale de Arbitraj; interpretarea, la solicitarea președintelui, a Biroului Politic Național sau a secretarului general a prevederilor Statutului sau a concordanței acestuia cu celelalte regulamente. Aceste decizii se pun în executare de către organismele de conducere alese ale PNL.”

  1. Asa si ce a facut in celelalte mandate? Laba trista, amu e cel mai tare, poate trebuie sa il contrazica pe falca…… Hahahahahahaha

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.