Isabela Rabotka: „Vărcuș minte! PSD taie banii Aradului și aruncă vina pe cei care nu sunt la guvernare!”

Isabela Rabotka: „Vărcuș minte! PSD taie banii Aradului și aruncă vina pe cei care nu sunt la guvernare!”

Consilierul local municipal Isabela Rabotka se declară „consternată de minciunile aruncate în spațiul public” de colegul său social-democrat Beniamin Vărcuș.

„Prietenul Vărcuș a tăcut din gură atunci când PSD a tăiat Aradului 7 milioane de euro de la PNDL. Din acest motiv suferă un număr important de arădeni care locuiesc pe cele 55 de străzi, pentru care fondurile de reabilitare nu au fost alocate”, a declarat Isabela Rabotka, într-un comunicat de presă.

„În schimb, Vărcuș nu a fost de acord cu investițiile municipalității pe educație, nu a votat bugetul local, iar acum minte că noi tăiem banii de la școli”, a mai declarat Isabela Rabotka.

  1. psd are o singura proecupare sa minta , sa dezinformeze, majoritatea dintre ei nu au muncit nu au facut oscoala ca lumea , in sectorul privat ar fi angajati ca necalificati

    Raspunde
  2. Ca și cum ceilalți s-ar ocupa doar cu aevărul…. Nici vorbă. Dacă cei din PSD mint, românii trebuie să știe că și cei care au guvernat înainte de 2012 au avut aceasstă preocupare. Fata din poză s-a trezit cu vorbele în gură și le-a expectorat ca semn al existenței pe planetă, cum ar spune remarcabilul Badea. Hrană pentru fraieri, aceste vorbe. România s-a pricopsit de-a binelea cu specimene din clasa: spre purgatoriu, cu cântec, înainte maaarș.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.