Teo Milea – live la Arad! Au mai rămas puține ore și câteva bilete (VIDEO)

Teo Milea – live la Arad! Au mai rămas puține ore și câteva bilete (VIDEO)

Au mai rămas puține ore și câteva bilete pentru concertul în aer liber al pianistului Teo Milea, care vine la Activ Club Arad alături de invitații săi, toboșarul Adrian Șchiopu și flautistul Ionuț Cădariu. Împreună vor susține un recital de excepție, în această seară, de la ora 20.

Teo Milea este un pianist arădean stabilit de câțiva ani în Canada, ce se poate lăuda cu o clasificare uimitoare în finala Searchlight CBC Music, una dintre cele mai importante competiții ale radioului nr. 1 din Canada. Teo Milea a ajuns în Top 4, faza finală a concursului, la care s-au înscris inițial peste 1.700 de muziceni, și a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume cu piesa „Ireversibil” care a fost cea mai votată în mediul online, câștigând Popular Vote în cadrul aceleiași competiții.

În concertul de la Activ Club Arad, Teo va cânta o serie de melodii mai vechi, de pe cele două albume deja lansate, dar și câteva piese noi, în premieră, de pe viitorul album „I am Human”.

Teo Milea încheie la Arad o serie de concerte în aer liber în țară, una dintre participări fiind la JazzTM – Festivalul de Jazz de la Timișoara.

Biletele (Preț: 49 de lei, cu wellcome drink prosecco inclus) se mai pot achiziționa numai de la recepția Activ Club, str. Infanteriei FN (zona Subcetate). Informații la 0756285621.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.