Își caută FAMILIA! O arădeancă vrea să își cunoască originile. Cum o poți ajuta

Își caută FAMILIA! O arădeancă vrea să își cunoască originile. Cum o poți ajuta

O arădeancă, plecată de copil în străinătate, vrea să își cunoască familia biologică, motiv pentru care a făcut un apel pe Facebook.

Marocico Rodica s-a născut în Arad, dar a fost adoptată de o familie din Elveția, unde a trăit toată viața. Acum, ea dorește să își vadă mama și să afle dacă mai are frați sau surori.

Cei care dețin informații despre familia lui Marocico Rodica o pot contacta printr-un mesaj pe această pagină.

„Bună! Mă numesc MAROCICO RODICA, m-am nascut pe 8 martie 1989, în Arad. Naşterea mea a avut loc la secţia Obstretică Ginecologică a Spitalului din județul Arad și mai apoi am fost transferată la Leagănul de Copiii, Arad. M-am născut cu un semn de naștere, o pată rosie pe pleoapă. Am fost adoptată în Elveția de o familie minunată pe care o apreciez din toată inima mea. În ceea ce îmi privește familia biologică, știu că mama biologică se numea MAROCICO SANDA, iar tatăl este necunoscut. Întotdeauna mi-am dorit să-mi găsesc originile, să știu cine mi-a dat viață și să știu dacă am avut frați și surori. Vă rog din toată inima să distribuiți acest mesaj, sperând că va ajunge la cineva care o cunoaște pe mama! Dacă cineva știe ceva despre familia mea, vă rog să contactați această pagină. Vă mulţumesc!”, spune Rodica.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.