Scafandrii ISU Arad au intervenit să salveze victimele unui cutremur petrecut în Ungaria

Scafandrii ISU Arad au intervenit să salveze victimele unui cutremur petrecut în Ungaria

Scafandrii arădeni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au executat o misiune de căutare a unor persoane căzute într-un lac din Ungaria.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la un exerciţiu complex care a simulat situaţiile de urgenţă produse ca urmare a unui cutremur. Exerciţiu a avut loc în localitatea Mezohegyes (Ungaria) şi a fost desfăşurat în baza parteneriatului comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad şi Directoratul pentru Prevenirea Catastrofelor Bekes, ISU Arad a participat la exerciţiu cu doi ofiţeri, cinci subofiţeri, două autospeciale şi o barcă.

„Echipa de scafandri din cadrul ISU Arad a executat o misiune de căutare a unor victime căzute într-un lac, pe o suprafaţă de căutare foarte mare şi în condiţii de temperatura scăzută, misiune îndeplinită cu succes fiind remarcaţi de partenerii maghiari şi de această dată pentru profesionalismul lor”, a precizat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.