Mai multe articole din rubrica "" ↑

Manu Chao, în concert la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara!

Manu Chao, în concert la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara!

Manu Chao va concerta în luna iunie la Timişoara, la Muzeul Satului Bănăţean. Evenimentul este organizat de Plai. „În fiecare an când la planificare ne propunem să facem şi în anul următor «Plai», pentru noi este o aniversare, iar anul acesta am ajuns sa numărăm ediţia cu numărul 9. Pentru că suntem nerabdători să ne vedem înainte de septembrie, vom organiza un concert cu un artist pe care ni l-am dorit de mult la Timişoara. A cântat în faţa a milioane de oameni, a vândut milioane de albume dar, cel mai important, este vocea unei întregi generaţii şi unul dintre cei mai influenţi muzicieni din lume. «Când a lansat primul album solo s-a vorbit despre el cu aceleaşi cuvinte de laudă cu care s-a vorbit de Bob Marley», scria The Guardian. Suntem onoraţi că a ales Timişoara pentru un unic concert în România anul acesta. Ne vedem în 25 iunie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara pentru a asculta sunetul bongosurilor aduse de Manu Chao «La Ventura»”, precizează organizatorii.

Despre Manu Chao
Manu Chao îşi găseşte inspiraţia în cultura stradală a diferitelor ţări şi naţionalităţi. Muzica sa multiculturală şi multilingvă este un amalgam de rock, reggae, punk, ska, sunete descoperite şi ritmuri din jurul lumii, cântând în engleză, spaniolă, franceză, italiană şi alte limbi pe care le îmbină câteodată în aceeaşi piesă.

Chao a lansat primul său album solo intitulat „Clandestino” în 1988 iar acesta a devenit un succes internaţional răsunător. Cel de-al doilea album al lui Chao împreună cu Radio Bemba Sound System, „Próxima Estación: Esperanza”, a fost lansat în 2001. Albumul a fost o reuşită instantă. După aceea au urmat „Sibérie m’était Contéee”, primul album cântat doar în limba franceză şi „La Radiolina” al cărui hit „Rainin’ In Paradize” a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.

În ultimii ani, sute de mii de persoane din jurul lumii s-au bucurat de show-urile energetice ale band-ului Manu Chao La Ventura, pe care il va aduce şi la Timişoara, într-un concert intim pentru Manu (numărul locurilor este limitat la 5000).

Bilete
Biletele pentru Manu Chao La Ventura costă 75 de lei şi se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone. Preţul biletelor conţine toate taxele, impozitele şi comisioanele de distribuţie.

Nu uitaţi!!! Muzeul Satului Bănăţean are capacitate limitată. Vă rugăm să cumpăraţi bilete din timp.

Discografie Manu Chao
1998 – Clandestino
2001 – Proxima Estacion: Esperanza
2004 – Sibérie m’était contéee
2007 – La Radiolina

Sursa: http://www.plai.ro
Foto: www.manuchao.net

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.