Îți pare un BĂTRÂNEL oarecare, la prima vedere?! Cu toate acestea, ASCUNDE UN SECRET care TE VA LĂSA MASCĂ!

Îți pare un BĂTRÂNEL oarecare, la prima vedere?! Cu toate acestea, ASCUNDE UN SECRET care TE VA LĂSA MASCĂ!

Obișnuim să judecăm, adesea, oamenii, încă de la prima vedere.

Cum ar fi dacă am proceda așa și în cazul bătrânelului din imagine?! Cum l-am descrie?!

El este William ‘Roger’ Reaves, are 73 de ani, iar ultimii 15 și i-a petrecut într-o închisoare de maximă securitate din Australia, după ce a fost prins cu aproape o tonă de cocaină pe o insulă retrasă.

Drogurile urmau să fie duse în Sydney, iar transportul l-ar fi transformat pe Reaves într-unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Bătrânelul ar fi urmat să primească 400 de milioane de dolari după ce ar fi vândut-o.

Nu a fost, însă, să fie!

Captura de 997 de kilograme de droguri a fost descoperită, iar Reaves a ajuns după gratii.

Tovarăş de afaceri necurate cu celebrii dealeri de droguri Pablo Escobar și Jorge Luis Ochoa, William Reaves a publicat recent o carte de memorii în care îşi descrie cu lux de amănunte viaţa plină de peripeții.

„Bătrânelul” povesteşte cum a cărat de-a lungul vieţii peste 20 de tone de cocaină pe şase continente, a făcut peste 100 de zboruri dincolo de granițele Statelor Unite, cu avioane de mici dimensiuni pline de marijuana și cum a evadat de cinci ori din închisoare de-a lungul anilor. A fost împuşcat în Mexic şi Columbia şi a fost la un pas de moarte sub tortura îndurată în închisorile mexicane.

347C5D3300000578-3603085-image-m-13_1463909672095 cocaina

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.