Injurii, gesturi obscene, cerșetorie și prostituție, sancționate de jandarmii arădeni

Injurii, gesturi obscene, cerșetorie și prostituție, sancționate de jandarmii arădeni

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au fost agrenate, la sfârșitul săptămânii trecute, în misiuni ce au avut ca principal obiectiv creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

În perioada 20-22 mai, a fost asigurată ordinea publică la manifestările cu public numeros printre care s-au numărat: competițiile sportive, manifestările cultural-artistice sau cele religioase. Jandarmii au acționat, de asemenea, pe linia menținerii ordinii publice în sistem integrat și pentru prevenirea și combaterea faptelor de comerț ilicit.

În aceeași perioadă, jandarmii au aplicat 33 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9 850 lei. Principalele contravenții pentru care au fost aplicate sancțiuni au fost: proferarea de injurii sau expresii jignitoare, săvârșirea de fapte sau gesturi obscene, cerșetorie, atragerea de persoane în vederea practicării de raporturi sexuale pentru obținerea de foloase materiale, consumul de alcool în locuri publice și refuzul de legitimare. De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru fapte de comerț fără îndeplinirea condițiilor legale și pentru pescuit în perioadă de prohibiție.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul săvârșirii a trei infracțiuni, respectiv pentru comerț ilicit cu produse accizabile, amenințare și distrugere.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.