Îți place salata de vinete? Dacă da, participă la un eveniment caritabil DELICIOS, organizat pentru Andrei

Îți place salata de vinete? Dacă da, participă la un eveniment caritabil DELICIOS, organizat pentru Andrei

Cazul lui Andrei Pusok, tânărul arădean diagnosticat cu o tumoare la baza craniului, este deja cunoscut în orașul nostru.

Andrei a trecut prin trei operații foarte dificile, iar acum urmează că finalizeze cele 35 de ședințe de radioterapie cu protoni, tratament realizat în Germania și care a fost posibil cu ajutorul celor peste 2000 de persoane care au făcut donații.

Lupta sa nu se termină însă, fiind nevoie în continuare de ajutor pentru a putea acoperi cheltuielile enorme pe care le implică tratamentele, analizele și deplasările în străinătate.

Din acest motiv, cei de la „Gătim Împreună pentru o Lume mai Bună” organizează un eveniment denumit „Coaliția pentru Andrei”, care va avea loc la Port Arthur, în data de 7 octombrie, de la ora 14:00, unde participanții pot mânca bunătăți și pot face o faptă bună.

„Andrei revine acasă după un tratatament anevoios și de lungă durată. Noi din echipa #gatimimpreunapentruolumemaibuna ne-am gândit să-i facem o surpriză…
Gătim în diverse feluri salată de vinete, în plus vom avea niște bruschete delicioase. Asezonăm totul cu o donație și multă voie bună”, spun organizatorii.

 

  1. Va multumim pentru promovarea evenimentului !
    Asteptam,ca de obicei, aradenii in numar cat mai mare !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.