Iubitorii de natură, relaxare, muzică bună și momente memorabile sunt așteptați la Electroruga de Buzad

Iubitorii de natură, relaxare, muzică bună și momente memorabile sunt așteptați la Electroruga de Buzad

Electroruga de Buzad 2019 își deschide porțile la finalul lunii, pentru o nouă ediție. Astfel, în perioada 30 august – 1 septembrie, iubitorii de natură, relaxare, muzică bună și momente memorabile sunt așteptați la Buzad pentru un eveniment special, care încheie frumos vara.

Evenimentul de anul acesta înseamnă 72 de ore de activități deosebite și acte artistice susținute de artiști locali, naționali și internaționali printre care: Black Sun Empire, Technimatic, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers și mulți alții.

Ediția de anul acesta are în prim plan evadarea din urban și le propune participanților să se deconecteze pentru 3 zile de la rutină și tot ce înseamnă viața la oraș. Concerte, natură, liniște și agitație în același timp, pe toate aceste le puteți întâlni în dealurile Lipovei, într-un loc plin de farmec.

Programul complet al evenimentului este:

Vineri

Main Stage

19.30  FRAGMENTAL

21.00  SILENT STRIKE

22.30  SOFA SURFERS

Village

20.00  ZERO’

22.00  DUDU

00.00  TECHNIMATIC

01.30  ROCKWELL

03.00 KEN PITH

04.30 KOJOK

Sâmbătă

Main Stage

19.30  WICKED DUB DIVISION

21.00  CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU

22.30  ANTWERP GIPSY SKA ORKESTRA

Village

14.00  BIA & MC TINA

16.00 RAZY

18.00 FLO’

20.00 ANGEL

22.00 NEWGOTTI

00.00 MUNGO’S HI FI

01.30 SAM BINGA

03.00 MIGHTY BOOGIE

04.30 NOT SO COMMON DJ

Duminică

Main Stage

19.30  ORKID

21.00  FOR THE WICKED

22.30  BLACK SUN EMPIRE

Village

14.00  DJ PHONEME

16.00 BENDO / MC44/ SAGA / ZO / ZONAVERDE

20.00 HELL:SD

22.00 ULISES

MONDAY SPECIAL

01.00 MOONLIGHT BREAKFAST, pe lângă concert, participanții vor avea parte de un mic dejun special, cu produse din Buzad, pus la dispoziție de către organizatori.

Totodată, la festival va exista o scenă dedicată celor de la VRTW (Vinyl Rum Tapas and Wine) la care vor mixa din rulota muzicală IORGA, TZUC, ALT OM, BULLY, NIPPLE’S DELIGHT și UFe, o locație Silent Disco cu DJONE TEK, GEORGE ALLEN, JINX și ZOLEEVEE la Casa din Copac și o scenă ascunsă, Hidden Gems, amenajată chiar într-o grădină din sat unde îi veți putea asculta pe ACETOBĂ, VAG, SOULHEADS și KOSMIC BLUES. În plus, anul acesta participanții vor avea parte de un camping în inima festivalului, de parcare la intrarea în sat și de întâmplări speciale în Downtown Area.

Prețul unui bilet pe o zi este de 60 de lei și poate fi achiziționat din rețeaua bilete.ro. Abonamentele costă 119 lei și pot fi achiziționate de pe bilete.ro și de la D`arc Timișoara și D’ARC pe mal, Aethernativ, Cuib D’arte, Scârț loc lejer, Librăria La Două Bufnițe, Stația de cafea și Hostel Costel.

Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit. Puteți afla mai multe informații pe www.electroruga.ro, pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/electroruga/, precum și pe Instagram (www.instagram.com/electrorugadebuzad/).

Evenimentul este organizat de ER Wicked și The Village, cu susținerea Consiliului Județean Timiș, Primăria Bogda, Orange România, Toluna România, Adient, ZF, în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltarea turismului Timiș și RE Cult.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.