Iustin Cionca, ales PREȘEDINTE al Consiliului Județean Arad: „A sosit momentul să schimbăm ritmul!”

Iustin Cionca, ales PREȘEDINTE al Consiliului Județean Arad: „A sosit momentul să schimbăm ritmul!”

Iustin Cionca este, începând de astăzi, noul președinte al Consiliului Județean Arad. Liberalul a obținut 21 de voturi „pentru” și 12 „împotrivă”, cu unul mai mult față de așteptări, semn că din opoziție cineva „a trădat”, un consilier PSD-ALDE preferându-l pe Cionca în detrimentul propriului candidat: Florin Tripa.

Iustin Cionca va conduce județul în următorii 4 ani, cu o echipă alcătuită din 32 de consilieri județeni. Adjuncții săi vor fi Claudia Boghicevici și Sergiu Bîlcea, ambii fiind aleși vicepreședinți ai CJ Arad, prin vot secret.

După ce a fost ales președinte al Consiliului Județean, Iustin Cionca a ținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre proiectele pe care vrea să le implementeze în perioada cât va sta la cârma județului: „A sosit momentul să schimbăm ritmul”, a precizat acesta.

„Am fost ales de trei ori primar al celui mai mare oraş din judeţ, Pecica, doamna Boghicevici a fost parlamentar şi ministru al muncii, iar domnul Bîlcea are experinţa mediului de afaceri din care provine. Sperăm să valorificăm această experienţă în vederea accesării de fonduri europene pentru dezvoltarea judeţului. Vom lucra în echipă”, a mai spus Cionca.

Rămâne de văzut cum vor fi împărţite atribuţiile între cei doi vicepreședinți și ce domenii vor reveni fiecăruia.

„Mă voi implica în domenii conexe activităţii mele din Parlament şi din Ministerul Muncii. Doresc să îmi folosesc experienţa pentru a elabora şi implementa măsuri corecte în domeniul politicilor sociale, în domeniul învăţământului şi în domeniul sănătăţii. Voi avea un parteneriat permanent cu cetăţenii, atât direct, cât şi prin intermediul presei şi de aceea voi oferi informaţii în timp real asupra activităţii pe care o voi desfăşura în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Județean”, a declarat Claudia Boghicevici.

„Este un moment important pentru noi toţi. Am reuşit să creăm o echipă în care Aradul a avut încredere, iar în momentul de faţă PNL are 3 posturi de conducere la Consiliul Judeţean, cât şi primarul municipiului Arad. În acest moment, pentru mine personal este o provocare, pentru că vin din mediul privat şi ştiu că este important să gestionez lucrurile bine, să valorific experienţa pe care am dobândit-o. Îmi doresc o implicare cât mai mare a cetăţenilor în proiectul nostru, pentru a găsi împreună soluţii, iar Aradul să aibă continuitate”, a declarat, la rândul său, Sergiu Bîlcea.

 

  1. Deci nu imi vine sa cred. E clar ca neomu ala de Purcaru a tradat…asa dupa cum e obisnuot in toate aspectele vietii lui. Un TRADATOR de familie, de partid…de tot! Sa iti fierusine

    Raspunde
  2. Un sarpe al societatii. Cu toate astea e mai bine ca s-a aflat acum si problema se poate rezolva foarte repede.

    Raspunde
  3. Ce nu face omu ca sa isi pastreze o functie de director? nu mai conteaza ca a tradat macar are postul reasigurat. E jenant modul in care se face politica in Arad. E important sa va debarasati de astfel de indivizi ca sa mai avem o sansa sa faceti lucruri de calitate

    Raspunde
  4. eu am fost prezent la formalitatile de alegere a presedintelui CJA. E pe fata ca ALDE, prin Purcaru a tradat. Zambete, semne pe sub masa…penibil! Vaai si amar de ei!!!

    Raspunde
  5. ALOOOOOOOOO!….D LOR CONSTANTIN SI TARICEANU!…NU LUATI NICI O MASURA?..SA NU VA SURPRINDA REZULTATELE DE LA PARLAMENTARE!

    Raspunde
  6. Esti frustrat nene rau. Afla Mai inainte noi cetatenii am votat! Mult succes echipei

    Raspunde
  7. Avem o echipă tânăra la conducerea Consiliului Județean , care cu siguranță va face multe lucruri bune pentru județul nostru. Succes !!!!

    Raspunde
  8. TRADATORUL A FOST TRIFON DANIEL!!!! TRASEISTUL LUI CIUPE CARE LA RANDUL SAU ESTE UN TRADATOR PENAL

    Raspunde
  9. BRAVO CIONCA! O sa-ti dea dumnezeu,tot ce i-ai facut lui IOTCU!

    Raspunde
  10. Daca o sa verificati se va vedea ca acest Purcaru a votat si in urma cu cateva luni cu PNL , e vorba de schimbarile de la Compania de Apa ,in mod clar individul nu e de incredere si va trada in continuare , asta daca nu vor fi luate masuri de catre cei din conducerea ALDE .

    Raspunde
  11. de parca nu ar sti lumea ca purcaru e sluga lu falca!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.