Iustin Cionca: „Îi invit pe noii parlamentari de Arad să cunoască și să susțină proiectele Consiliului Județean”

Iustin Cionca: „Îi invit pe noii parlamentari de Arad să cunoască și să susțină proiectele Consiliului Județean”

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, va transmite noilor parlamentari de Arad invitația de a participa la o prezentare a marilor proiecte ale județului, în care Aradul are nevoie de susținere de la București.

„Județul Arad are proiecte de aproximativ un miliard de euro pentru următorii ani. Dar ele trebuie asumate și susținute și de parlamentari, nu doar de administrația locală. Îi invit pe noii deputați și senatori să facem front comun pentru proiectele județului în domeniul infrastructurii rutiere și feroviare, în modernizarea și construirea spitalelor, în reformarea sistemului de asistență socială”, a declarat Iustin Cionca (foto).

Și la începutul mandatului precedent, parlamentarii de Arad au primit din partea Consiliului Județean o listă cu necesarul județului. „Sper să pornim cu dreptul în această colaborare cu parlamentarii și să evităm greșelile ultimilor patru ani. Pe mine nu mă interesează din ce partid fac parte senatorii și deputații, ci să reprezinte Aradul. În momentul când vor fi validate mandatele, când va fi investit noul Guvern și vom avea primele estimări bugetare, vom invita parlamentarii să ia contact cu munca noastră, cu proiectele noastre, să avem un dialog permanent și să muncim împreună pentru arădeni”, a mai precizat Iustin Cionca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.