Iustin Cionca: „Un singur ofertant pentru drumul Pâncota – Buteni”

Iustin Cionca: „Un singur ofertant pentru drumul Pâncota – Buteni”

O singură ofertă a fost depusă pentru modernizarea drumului județean Pâncota – Buteni.

Tronsonul reprezintă lotul 2 al drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, pentru care Consiliul Județean Arad a organizat o licitație internațională.

Este vorba despre Asocierea SC DSE CONSULTING SRL (Lider de asociere) și CONSTRUCȚII SA (Asociat 1), SC RAL CONSTRUCT DEVELOPMENT SRL (Subcontractant), CONSORZIO STABILE EBG (terț susținător).

Tronsonul, în lungime de 31,3 kilometri, traversează localitățile Pâncota, Măderat, Târnova, Șilindia, Luguzău, Cuied, Buteni.

,,Ofertele depuse vor fi evaluate până la mijlocul lunii iulie, de către comisia de evaluare a Consiliului Județean Arad împreună cu observatorii desemnați de Autoritatea Națională de Achiziții Publice”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Reamintim faptul că pentru lotul 1, care este reprezentat de tronsonul Arad – Horia – Șiria – Galșa – Mâsca – Pâncota, au fost depuse 7 oferte.

  1. Pai nu erau 6 si de pe alte continente?

    Raspunde
  2. Si pe langa astea, la tronsoanele Mâsca – Măderat si Târnova – Dud – Tauț – Nadăs sa gandit cineva ?. Sau alea nu conteaza, mergem in continuare prin gropi si cârpitiri, caci oamenii din acele localitati nu sunt importanti decat, eventual, la vot.

    Raspunde
  3. Sa nu mai spun de o legatura Nadas – Conop, care ar fi o buna legatura cu valea Muresului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.