Jaf săvârșit în timp record, într-o bancă din România!

Jaf săvârșit în timp record, într-o bancă din România!

Un jaf a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la ora 3, la o bancă din România. Hoţii au reuşit să fugă cu o casetă de valori în care se aflau peste 200.000 de lei și totul s-a petrecut în mai puțin de un minut! Spargerea contra-cronometru s-a petrecut în cartierul Răcădău din Braşov.

Potrivit primelor informații obținute de polițiști, doi bărbați au pătruns în incinta unei sucursale a Băncii Transilvania din Brașov prin forțarea ușii de acces. Odată ajunși în interior, aceștia au furat o casetă de valori cu bani care aparțineau băncii.

Sucursala era prevăzută cu un sistem de supraveghere video și cu alarmă, care s-a declanșat în momentul jafului. După 5 minute un echipaj de la firma de pază s-a deplasat la fața locului.

Cei doi infractori au lăsat în urma lor mai multe obiecte printre care și ranga cu care au acționat. Din imaginile surprinse de camera de supraveghere reiese că după ce au luat cutia de valori care cântărește aproximativ 50 de kilograme cei doi s-au făcut nevăzuți în aproximativ 40 de secunde.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.