Anunţ TERIFIANT al unui general de la Moscova: Rusia se pregăteşte să dea o lovitură nucleară SUA!

Anunţ TERIFIANT al unui general de la Moscova: Rusia se pregăteşte să dea o lovitură nucleară SUA!

Noul plan al oficialilor de la Moscova ar putea include „o lovitură nucleară preventivă” asupra Statelor Unite, potrivit generalului rus Yuri Yakubov, coordonatorul Inspectoratului General al Ministerului rus de Apărare, citat de agenția Interfax.

Yakubov a precizat că noua doctrină a Rusiei trebuie să arate care este principalul inamic al ţării. „Documentul strategic al ţării trebuie, în primul rând, să desemneze foarte clar potenţialul inamic al Rusiei. În opinia mea, principalul nostru duşman sunt Statele Unite şi blocul Nord-Atlantic”, a precizat oficialul rus.

Liderii Statelor Unite şi ai NATO au asigurat, de-a lungul anilor, că ei nu sunt inamici ai Rusiei. Yakubov este, însă, de părere că aceştia au declanşat acum „un adevărat război informaţional împotriva Rusiei”.

Oficialul de la Kremlin susține că se impune ca Rusia să dezvolte „metode de apărare aerospaţială în cooperare cu forţele nucleare strategice”.

Liderii de la Moscova au anunţat, la începutul lunii, că îşi vor adapta doctrina militară la situaţia actuală până la sfârşitul anului. Un grup de lucru a fost deja creat în cadrul Consiliului rus de Securitate, care urmează să redacteze modificări la doctrina existentă.

Foto: utopithecollapse.com

  1. Vai de Vista voastră. Pentru un unic în plus a-ți transformat „pricipala sursa de știri a județului Arad” în cancan, adică în căcat pe bat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.