Jandarmii arădeni şi-au prezentat oferta la Târgul internaţional EDU2JOB

Jandarmii arădeni şi-au prezentat oferta la Târgul internaţional EDU2JOB

Jandarmii arădeni au prezentat oferta de şcolarizare în instituţii militare de învăţământ, în cadrul Târgului internaţional pentru educaţie şi locuri de muncă EDU2JOB ce a avut loc, vineri şi sâmbătă, la Centrul Expo Arad, informează mr. Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

„În cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, standul de prezentare al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad s-a bucurat de prezenţa a numeroşi vizitatori. Printre aceştia s-a aflat şi Preşedintele României domnul Traian Băsescu.

Jandarmii arădeni i-au informat pe cei prezenţi, în mare parte elevi din şcoli arădene, cu privire la oferta de şcolarizare a instituţiilor militare de învăţământ din structura Ministerului Afacerilor Interne şi a celor din Ministerul Apărării Naţionale care pregătesc cadre militare jandarmi. Cei interesaţi de a urma o carieră în Jandarmeria Română au primit toate informaţiile referitoare la condiţiile de înscriere la concurs, documentele necesare constituirii dosarului de candidat, perioada de înscriere şi alte aspecte ce ţin de şcolarizare”, a precizat mr. Emilia Fînaţă într-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.